حمل ونقل، اساسیترین اولویت دوره ششم مدیریت شهری
بررسی مجدد دودکشها هنگام وزش باد ضروری است
راه اندازی اپلیکیشن اندروید خدمات الکترونیکی گاز استان
کسب عناوین برتر رشتههای ورزشی توسط آبفا
شرکت گاز استان زنجان تأمین کننده گاز 41 جایگاه سیانجی
شهرداران برای افزایش تابآوری شهرها تلاش کنند
استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاداسلامی شهرستان لنجان در بهبود وضعیت اقتصادی شهر
حمل ونقل، اساسیترین اولویت دوره ششم مدیریت شهری
بررسی مجدد دودکشها هنگام وزش باد ضروری است
راه اندازی اپلیکیشن اندروید خدمات الکترونیکی گاز استان
شهرداران برای افزایش تابآوری شهرها تلاش کنند
کسب عناوین برتر رشتههای ورزشی توسط آبفا
شرکت گاز استان زنجان تأمین کننده گاز 41 جایگاه سیانجی
استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاداسلامی شهرستان لنجان در بهبود وضعیت اقتصادی شهر


شهردارمشهد گفت: حمل ونقل، اساسیترین اولویت دوره ششم مدیریت شهری است و در این راستا بدنبال استفاده از ظرفیتهای علمی و کارشناسی در همه سطوح هستیم. سید عبدالله ارجائی در نشست سه ساعته با اساتید دانشگاهها در حوزه حمل ونقل و ترافیک که با حضور جمعی از اعضای شورای اسلامی شهر و معاون عمران، حمل ونقل و ترافیک شهرداری مشهد برگزارشد، افزود: یکی از هدفهای برگزاری این نشست آشنایی با نظرات علمی و کارشناسانه در ارتباط با یکی از موضوعات اساسی شهر یعنی حمل ونقل است. وی اضافه کرد: همه افرادی که در حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی برای مشهد الرضا (ع) در ردههای مختلف دولت، مجلس، دانشگاه و مدیریت شهری فعال هستند به مقوله حمل ونقل به عنوان یک موضوع اصلی توجه دارند، لذا یکی از پیامهای برگزاری نشست، این است که بحث حمل ونقل برای ما بسیار مهم است. شهردارمشهد تصریح کرد: پیام دیگر برگزاری نشست با اساتید دانشگاهها در حوزه حمل ونقل و ترافیک این است که معتقدیم و برآن تاکید داریم، راه حل مشکلات حوزه حمل ونقل مشهد که موضوعی پیچیده، چند وجهی و گسترده است باید علمی باشدارجائی با بیان اینکه راههای سلیقهای، بخشی، نمایشی، تزئینی، تعطیل کردن یکی ازمدهای حمل ونقل شهر و رسیدگی به شریان و در مجموع اقدامات هیجانی برای حل مشکلات حمل ونقل شهر مشهد تأثیر گذار نیست، اظهارکرد: به نظر من این نوع اقدامات سیاسی است و نه تنها مشکلی را از حمل ونقل حل نمیکند؛ بلکه مشکلی برمشکلات میافزاید. وی اضافه کرد: در فعالیتهای حوزه حمل ونقل برگشت به عقب کار سختی است، به عنوان مثال خط یک مترو مشهد با این شکل، با این تعداد واگن و تجهیزات احداث شده است، اگر بخواهیم آن را تغییر دهیم به چه هزینهای نیاز داریم آیا امکان پذیراست؟
شهردارمشهد ادامه داد: تقاطع غیرهمسطحی را بدون مطالعه شروع کردید، یک سطح آن را اجرا کردهاید اکنون به سطح دوم رسیدهایم، چه تصمیمی در مورد آن بگیریم؟! تعطیلش کنیم؟ نمیشود ادامه هم بدهیم! این هدردادن اعتبارات مردم است، لذا میبینیم برگشت به عقب در موضوعات حمل ونقل بسیار سخت است. ارجائی به فعالیت موازی خط دو مترو و بی آرتی اشاره و اظهارکرد: موازی با مترو، بی آرتی را گذاشتهاید، دو مد حمل ونقل روی هم که دراین جلسه موافق و مخالف علمی داشت، اما اکنون که مردم از آن استفاده کردهاند حاضر هستند تنها از یک مد استفاده کنند؟ این کارسختی است. وی ادامه داد: یکی از مأموریتهای اصلی شهرداری را حمل ونقل می دانیم، زیرا اگر شما از مردم بپرسید شهرداری چه وظیفهای دارد از میان 200 خدمتی که انجام میشود، مردم به اتوبوس و مترو به عنوان اولویت و وظیفه اصلی شهرداری اشاره خواهند کرد. شهردارمشهد با اشاره به اینکه امروز مدیریت شهری به خدمات رسانی در عرصه حمل ونقل و خدمات شهری شناخته میشود، خاطرنشان کرد: بقیه بخشها و خدماتی که ارائه میشود در اصل پشتیبان این دو حوزه هستند. ارجائی با بیان اینکه گاهی اوقات به حاشیه بیشتر پرداخته میشود تا متن، افزود: لذا چون تسهیل حریم برخی پروژهها راحتتر است و نمود بیشتری دارد، مورد توجه قرار میدهیم بدون اینکه به ضرورت آن توجه کنیم. وی گفت: امروز حمل ونقل بر محیط زیست تأثیر بسیار زیادی دارد، به عنوان مثال جادهای میزنیم تمام چشمهای آب خشک میشود، تونلی حفر میشود، باعث تغییر اکو سیستم میشود و نمونههایی از این دست که زیاد است. شهردارمشهد اضافه کرد: بنا بر گفته یکی از اساتید محترم حاضر در این نشست، حدود 70 درصد از آلایندگی هوای مشهد ناشی از منابع متحرک یا حمل ونقل است که باید به آن توجه شود. ارجائی با بیان اینکه توسعه حمل ونقل هزینه بسیار زیادی دارد، خاطرنشان کرد: در بودجه سال آینده دولت برای احداث مترو 85 میلیارد تومان به مشهد اختصاص داده است که معلوم نیست هزینه اجرای چند سانت میشود؟! وی افزود: اگر بخواهیم به سه سال قبل احداث مترو برگردیم باید چند هزار میلیارد تومان هزینه کنیم، حتی نمیتوانیم دستگاه حفار را به خط سه برگردانیم چون 150 میلیارد تومان برای انتقال به خط چهار ضرر کردیم، برگردانیم 150 میلیارد تومان دیگر نیز ضرر خواهیم کرد، به خاطر انجام یک کار بدون مطالعه و پشتوانه علمی برای انجام یک کلنگ زنی نمایشی با هزینه از جیب مردم! شهردارمشهد اضافه کرد: در مجموع با برگزاری این نشست به دنبال ارسال دو پیام هستیم، اولین پیام برای بدنه شهرداری که خوشبختانه همکاران خوب دانشی در زمینههای مختلف به ویژه حمل ونقل در بدنه فعالیت دارند است تا بدانند، حرف غیر حساب و غیر علمی را نمیپذیریم و حرکت نمایشی نمیکنیم و مبنایمان بر انجام کار کارشناسی است. ارجائی ادامه داد: دومین پیام برای اصحاب علم ودانش است که در ساختن شهر خود مشارکت داشته باشید وگرنه در آینده حسرت خواهید خورد. وی افزود: میلیاردها میلیارد تومان هزینه بی خود میشود که نه تنها در اولویت بلکه در ضرورتش حرف است، یک زمان کاری اولویت ندارد، اما برای برخی کارها در ضرورت انجام و چرا تعریف شده است حرف وجود دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان زنجان با اعلام این خبر گفت: مشترکین محترم در صورت بروز هرگونه حوادث، در روستاها به گازبان ها و در شهرها به پست امداد؛ تلفن ۱۹۴ اطلاع دهند.
نادر رابطی با بیان اینکه به دلیل وزش باد شدید در روزهای سه شنبه و چهارشنبه؛ احتمال تخریب دیوار و صدمه دیدن علمک گاز در روستاها و بافت قدیم شهر زنجان جود دارد؛ از مشترکین گاز خواست؛ در صورت بروز هرگونه حوادث ناشی از گاز طبیعی، در روستاها به گازبان ها و در شهرها به پست امداد؛ تلفن ۱۹۴ اطلاع دهند تا اقدامات لازم صورت گیرد.
وی با اعلام اینکه بر اساس هشدار اداره کل هواشناسی استان مبنی بر برودت هوای استان و ورود سامانه بارشی و وزش شدید باد، احتمال انسداد مسیر دودکشها و بروز حوادث ناگوار افزایش مییابد؛ تاکید کرد: زنجانیها علاوه بر رعایت نکات ایمنی؛ از عملکرد صحیح دودکش سیستمهای گرمایش گاز سوز و خروج گاز مونوکسید کربن؛ اطمینان حاصل کرده و با بازبینی لوله و اتصالات دودکش دستگاههای گازسوز؛ از وقوع هر گونه حادثه جبران ناپذیر پیشگیری کنند.
رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان زنجان همچنین توجه مشترکین را به ضرورت مدیریت مصرف گاز طبیعی در راستای استمرار جریان گاز در فصول سرد سال، جلب کرد و تصریح داشت: با رعایت اصول ساده صرفه جویی و کاهش مصرف گاز، از هدر رفت انرژی جلوگیری کنیم که با این اقدام؛ سهمی مهم در انتقال مستمر گاز طبیعی به اقصی نقاط استان خواهیم داشت. رابطی با بیان اینکه هم استانیهای عزیز علاوه بر رعایت نکات ایمنی؛ از عملکرد صحیح دودکش سیستمهای گرمایش گاز سوز و خروج گاز مونوکسید کربن؛ اطمینان حاصل کنند؛ افزود: در زمان روشن بودن بخاری گازسوز، باید علاوه بر داغ بودن لوله دودکش، از سالم بودن کلاهک لوازم گازسوز اطمینان حاصل کنیم. وی با بیان اینکه همواره از هم استانیهای عزیز میخواهیم که علاوه بر کنترل مداوم دودکش بعد از راه اندازی بخاری؛ از بازبودن محل خروج دود و گازهای سمی اطمینان حاصل کنند؛ افزود: مشترکین محترم توجه داشته باشند؛ چنانچه در اثر باد و طوفان؛ کلاهک از محل خود جدا شود؛ مجدداً در محل مربوطه نصب شود؛ چرا که وجود کلاهک علاوه بر این که از نفوذ باران و برف و اشیا به داخل دودکش جلوگیری میکند و در تنظیم سوخت وسیله گاز سوز و خروج محصولات احتراق بسیار مهم و کاربردی است. رئیس روابط عمومی گاز زنجان اعلام کرد: مجهز نبودن دودکش به کلاهک و وزش باد شدید باعث پس زدن گازهای حاصل از احتراق به داخل فضای مسکونی میشود. رابطی با تاکید بر اینکه هر وسیله گازسوز باید دارای یک دودکش مستقل و منتهی به فضای بیرون داشته و انتهای کلیه دودکشها باید حداقل ۹۰ سانتی متر از سطح بام و حداقل یک متر از دیوار جانبی بام فاصله داشته باشد؛ تصریح کرد: حتماً کلاهک دودکش وسایل گرمایشی در پشت بامها باید از نوع H باشد تا بدین وسیله از خاموش شدن شعله بخاری در اثر جابجایی جریانات هوا، وزش باد و انتشار گاز سمی منوکسید کربن در محیط جلوگیری شود. وی افزود: خانوادههای محترم توجّه داشته باشند که وسایل گاز سوز مخصوصاً اجاق گاز را در محل وزش جریان باد مانند پنجره، مقابل باد بزن های برقی و قرار ندهند زیرا این عوامل باعث خاموش شدن شعله شده و با پراکنده شدن گاز در فضا؛ موجب خطر و آتش سوزی میشود.
رابطی با ذکر این نکته که آموزش نکات ایمنی یکی از مهمترین راههای جلوگیری از صدمات احتمالی در حوادث است تصریح کرد: مردم عزیز همچون همیشه به نکات ایمنی توجه کنند تا در سایه آگاهی از مصرف ایمن گاز طبیعی و بکارگیری صحیح آن؛ فصل سرمای دلچسبی را در کنار کانون گرم خانواده سپری کنند. رئیس روابط عمومی شرکت گاز استان زنجان همچنین از مردم استان خواست با توجه به کاهش دمای استان؛ با رعایت مواردی مانند؛ پوشیدن لباس گرمتر درمنزل؛ توجه به دمای رفاه ۱۸ تا ۲۱ درجه سانتی گراد، استفاده از پردههای ضخیم، بستن دریچه کولر و منفذهای موجود البته با رعایت اینکه جریان هوای کافی در فضای خانه وجود داشته باشد و عایق بندی موتور خانهها در مصرف گاز طبیعی نیز صرفه جویی کنند. رابطی همچنین از مشترکین عزیز خواست: از دستکاری تجهیزات گازرسانی خودداری و با مأمورین شرکت گاز همکاری لازم را داشته باشند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رئیس فناوری اطلاعات و ارتباطات شرکت گاز استان گلستان گفت: این شرکت با هدف توسعه خدمات الکترونیکی و ارائه خدمات مطلوبتر به مشترکین گاز، با استفاده از توان و ظرفیت و پیگیری کارشناسان این امور، توانست نرم افزار اپلیکیشن اندروید خدمات الکترونیکی را راه اندازی نماید.
علیرضا نصیری اظهار داشت: این اقدام در راستای خدمت رسانی بهتر به مشترکین گاز بوده و مشترکین میتوانند از طریق سایت شرکت گاز استان گلستان (اینجا)، این اپلیکیشن را دانلود نمایند.
وی در ادامه با اشاره به ظرفیتها و قابلیتهای بسیار خوب این نرم افزار افزود: این اپلیکیشن دارای امکاناتی همچون مشاهده سابقه قبوض و پرداختها، مدیریت اشتراکها، پرداخت آنلاین قبوض گاز و نمودار مصرف چند ساله میباشد.
نصیری خاطر نشان کرد: اجرای این پروژهها سبب توسعه دولت الکترونیک و بی نیاز شدن از مراجعه حضوری به ادارات گاز یا بانکها و به تبع آن کاهش صرف وقت، هزینه و افزایش سطح رضایتمندی مشترکین عزیز خواهد شد.
رئیس فناوری اطلاعات وارتباطات درخصوص اهمیت نرم افزارهای فوق گفت: این نرم افزار هماهنگ با سایر خدمات الکترونیکی این شرکت بوده و این افتخار مهمی برای این شرکت میباشد که در حوزه ارائه خدمات خود همواره پیشرو بوده و تاکنون توانسته است بسیاری از خدمات خود را در بخشهای مختلف الکترونیکی نماید.
در نشست مدیران شرکت گازاستان گلستان و منطقه 9 عملیات انتقال گاز تاکید شد؛ ساماندهی ایستگاه تقلیل فشار گاز
با هدف هماهنگی جهت ساماندهی ایستگاه CGS و ایستگاه شیرمشترک گرگان و همچنین تبادل نظر در خصوص ادامه روند همکاری در راستای خدمات رسانی و توزیع پایدار گاز تاپایان ایام سرد، علی طالبی مدیرعامل شرکت گازاستان گلستان با حضور در منطقه 9 عملیات انتقال گاز با محی الدین مفخمی دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی شرکت گاز استان گلستان، در این دیدار طالبی مدیرعامل گاز استان، با اشاره به اهمیت همکاری دو شرکت در زمینه پایداری جریان گازمشترکین، درخصوص موضوع تأمین، استمرار و پایداری جریان گازبا فشارمناسب تا پایان فصل سرما مطالبی را بیان نموده و خواستار ادامه روند همکاریها دراین زمینه شد.
وی در ادامه درخواست داشت تا جهت ساماندهی ایستگاه تقلیل فشار CGS و ایستگاه شیر مشترک گرگان نیزحسب مذاکرات انجام شده قسمتی از زمین ایستگاه مذکور افزایش یابد که مورد موافقت مدیرمنطقه 9 عملیات انتقال گاز قرار گرفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

در مسابقات ورزشی میان دستگاههای اجرایی و ادارات کل مازندران، شرکت آب و فاضلاب استان در دو گروه بانوان و آقایان موفق به کسب رتبههای برتر شد. مسابقات ورزشی دستگاههای اجرایی و ادارات کل استان در ۸ رشته ورزشی دردو گروه آقایان و بانوان با معرفی برترینها به کارخود پایان داد. دراین دوره از مسابقات ۹ تیم ازشرکت آب و فاضلاب مازندران حضورداشتند که ۶ تیم برترشدند، درهمین راستا تیم آقایان در رشته آمادگی جسمانی مقام اول، تیمهای آمادگی جسمانی و طناب کشی بانوان مقام دوم و در مسابقات فوتسال، والیبال و طناب کشی آقایان مقام سوم را از آن خود کردند. گفتنی است مراسم اختتامیه این دوره از مسابقات با حضورعلی رجبی مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مازندران، حسین بریمانی معاون اداره کل ورزش و جوانان استان، علی اصغر علیپور قائم مقام و رحیم رستمی فر ذیحساب شرکت آبفا استان و نیزجمعی ازمعاونان و مدیران دستگاههای اجرایی در سالن سید رسول حسینی برگزار و از تیمهای برتر با اهدای کاپ قهرمانی و لوح سپاس قدردانی شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان گفت: هم اکنون ۴۱ جایگاه سیانجی در استان فعال بوده و از گاز طبیعی استفاده میکنند. موسی احمدلو با اعلام این خبر گفت: تمامی ایستگاههای CGS و تأسیسات گازرسانی مربوطه و نیز جایگاههای سیانجی در استان به صورت مکانیزه رصد میشود و به دلیل برنامه ریزی، مدیریت تعمیرات و نگهداری مستمر و دورهای، تاکنون قطعی گاز در این بخش نداشتهایم.
وی از مصرف سوخت ۱۴ میلیون و ۳۴۶ هزار متر مکعبی گاز سیانجی های استان در آبان ماه امسال خبر داد و افزود: این میزان؛ در مدت مشابه سال قبل؛ ۱۳ میلیون و ۵۷۷ هزار متر مکعب بوده است که نشان دهنده ۵.۶۶ درصد افزایش است.
مهندس احمدلو ابراز داشت: تأمین جریان گاز جایگاههای سیانجی نقش بسیار مهمی در کاهش آلایندگیهای زیست محیطی و البته حفظ هوای پاک برای استان دارد.
مدیرعامل شرکت گاز استان زنجان اعلام کرد: متوسط مصرف روزانه گاز در جایگاههای استان، حدود ۴۷۰ هزار متر مکعب است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

استاندار آذربایجان شرقی با تأکید بر برنامهریزی منسجم شهرداران برای افزایش تابآوری شهرها و ایجاد شهرهای مقاوم در برابر سوانح، آسیبها و مخاطرات، گفت: شهرداریها زیرساختهای شهری بویژه شبکههای ارتباطی و مواصلاتی را در جهت تأمین نیازهای آتی تقویت کنند.
عابدین خرّم در همایش شهرداران استان آذربایجان شرقی، بر طراحی و تعریف نقشه راه مدیریت شهری مبتنی بر اسناد بالادستی و اقتضائات بومی توسط شهرداریها تأکید کرد و افزود: شهرداران به موضوعاتی همچون اقتصاد شهر، افزایش میزان سرمایهگذاری و ایجاد درآمدهای پایدار به منظور مشارکت در تولید ناخالص داخلی توجه جدی داشته باشند.
وی ادامه داد: شهرداران با شناسایی جاذبههای سرمایهگذاری و معرفی هنرمندانه این جاذبهها به بخش خصوصی، میتوانند از نقشآفرینی مؤثر سرمایهگذاران در پنجره واحد سرمایهگذاری بهرهمند شوند.
خرّم گفت: شهرداریها با اهتمام و اراده کارشناسی و مدیریتی برای حل معضل حاشیهنشینی و جلوگیری از حاشیهنشینیهای جدید با استفاده از همپیوندی با روستاهای اطراف تلاش کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر بهکارگیری ظرفیتهای تقنینی و اجرایی برای تحقق مدیریت واحد شهری و پایان یافتن تعارض منافع سازمانی، اظهار داشت: با توجه به مشکلات آبی کشور اجرای پروژههای بازچرخانی آب و افزایش بهرهوری با توجه به تولید بالای پساب شهری مورد توجه جدی شهرداران قرار گیرد.
وی با تأکید بر اینکه نقشه جامع فرهنگی شهرها با هدف تقویت هویت ایرانی، اسلامی و بومی برای رشد و تعالی انسان در بستر خانواده تهیه و تدوین شود، ادامه داد: در دهه فجر امسال نمادسازیهای فرهنگی با اتکا بر روحیه انقلابی و آزادیخواهی مردم منطقه و شهرها انجام گیرد.
خرّم اضافه کرد: یکی از معضلات کنونی در حوزه شهرداریها، مدیریت زمین در داخل، پیرامون و محدوده شهرهاست که متاسفانه بر اساس بررسیها، انحراف از طرحهای جامع و دستکاری در معابر بر خلاف مصوبات کمیسیون ماده 5 استان اتفاق افتاده است.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به وجود شبکههای دلالی در درون و بیرون شهرداریها، گفت: این افراد آبرو و حیثیت شهر را زیر سؤال میبرند و باید در مقابل آنها با جدیت ایستاد؛ در گذشته پروندههایی داشتیم که خود شوراهای شهر و شهرداریها نیز درگیر این شبکهها شده بودند که نباید بگذاریم این اتفاقات تکرار شود.
وی همچنین به ناکارآمدی کمیسیون ماده 100 در بالا بردن هزینه تخلفات ساختمانی و ایجاد رانت و فساد در قیمتگذاریهای کاذب برای املاک و اموال شهرداریها اشاره کرد و گفت: این معضلات و فسادها در شهرداریها باید رفع شود.
استاندار آذربایجان شرقی تاکید کرد: در حوزه قراردادها و مناقصهها نباید ابهام وجود داشته باشد و صلاحیت پیمانکاران باید به دقت بررسی شده و از دخالتهای مستقیم و غیرمستقیم جلوگیری شود.
وی با بیان اینکه در حوزه منابع انسانی در شهرداریها مشکلاتی وجود دارد، گفت: تعدد و تکثر قراردادهای استخدامی و بیضابطه بودن این قراردادها، از دیگر معضلاتی است که شهرداریها با آن مواجه هستند.
خرّم اضافه کرد: فقدان نظام هماهنگ و قاعدهمند در شهرداریها از جمله عوامل انگیزشی برای فساد در شهرداریهاست.
وی تأکید کرد: عدم سکونت شهرداران در محل خدمت خود قابل قبول نیست و شهرداران باید در محل خدمت خود زندگی کنند.
استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به کمبود منابع دولتی برای اجرای پروژهها، اظهار داشت: هزاران پروژه در اقصا نقاط کشور وجود دارد که به دلیل نبود منابع، نیمهتمام ماندهاند.
وی اضافه کرد: به تمامی فرمانداران ابلاغ کردهایم که مجمع توسعه و پیشرفت هر شهرستان را متشکل از مسئولان و افراد حقیقی و حقوقی تشکیل دهند تا از وجود نخبگان و سرمایهگذاران در توسعه شهرستان بهرهمند شوند.
مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی هم در این همایش مجموع اعتبارات 70 شهرداری استان در سال جاری را 7200 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در 9 ماهه امسال، 75 درصد از این بودجه تحقق یافته و انتظار داریم تا پایان سال به 100 درصد برسد.
مرتضی موحدنیا با اشاره به گستردگی وظایف شهرداریها، پاسخگویی مناسب به انتظارات شهروندان را در گرو حرکت جهادی توام با علم و آگاهی دانست و گفت: شهرداران برای جلب رضایت مردم و ارائه خدمات شایسته به آنان، نیازمند درآمد پایدار هستند و از شهرداران استان خواستهایم تا برنامه چهار ساله خود را تدوین کنند. تعدادی از شهرداران استان هم در این همایش به بیان دیدگاههای خود درخصوص مسائل و مشکلات شهری پرداختند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

امام جمعه شهر چرمهین گفت: در راستای بهبود وضعیت اقتصادی شهر و ایجاد درآمد پایدار، لازم است استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاداسلامی شهرستان لنجان در دستور کار عملیاتی سیستمهای مدیریت شهری قرار بگیرد.
حجت الاسلام سید مصطفی واهبیزاده درنشست با رییس دانشگاه آزاد لنجان، شهردار و اعضای شورای شهر چرمهین در مکان شهرداری این شهر با بیان اینکه یکی از مهمترین زیرساختها برای توسعه اقتصادی و علمی کشور با ظرفیت قابل توجه عملی-فرهنگی دانشگاهها هستند بیان کرد: دانشگاهها به عنوان بستر عمیق تغییرات زیرساختی در نظام اجتماعی و اقتصادی هستند و با توجه به نقش دانشگاه آزاداسلامی در تربیت نسل جوان و نخبه کشور، نیاز است تسهیلات مطلوبی برای حمایت از آنها در دستورکار قرار گیرد.
وی ادامه داد: دانشگاه آزاداسلامی لنجان با تأسیس و گسترش مدارس سما در راستای توسعه آموزشی، گامهای استواری برداشته است ازاینرو استفاده از ظرفیت دانشگاه آزاد شهرستان در راستای بهبود وضعیت اقتصادی شهر و ایجاد درآمد پایدار باید در دستور کار عملیاتی سیستمهای مدیریت شهری قرار بگیرد.
شهردار شهر چرمهین نیز، با تاکید بر اینکه شهرداری منطقه از پشتوانه علمی دانشگاه آزاداسلامی لنجان منتفع شده است؛ تصریح کرد: تقویت ارتباط میان سیستم مدیریت شهری و دانشگاه، یکی از مهمترین عوامل توسعه پایدار شهری است و گسترش بسترهای آموزشی و ایجاد پلتفرمهای تخصصی برای دانشگاهها در راستای مساعدت به سیستمهای مدیریتی، یکی از ارکان توسعه پایدار شهری است.
شهاب ثابت راسخ، با بیان اینکه سیستمهای مدیریت شهری باید در برابر ایدههای نوین قشر تحصیلکرده جامعه منعطف باشند تصریح کرد: ارتباط شهرداری با دانشگاه در مسیر توسعه پایدار شهری است لذا از آنجاییکه سیستمهای مدیریت شهری به ابزارهای جدیدی برای توسعه پایدار و پیشرفت نیاز دارند، بدون شک استفاده از نیروهای نخبه و تحصیل کرده، فرصت مغتنمی را برای توسعه اقتصادی و علمی شهر فراهم میکند.
سیدمسعود داودی با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی مولود انقلاب است تصریح کرد: براساس سند آمایش، هدفگذاری برای پیشرفت و توسعه شهرستان لنجان در چهاربخش دیده شده است.
سرپرست دانشگاه ازاداسلامی لنجان با بیان اینکه وجود دانشگاه در هر شهر، فرصتهای بسیار زیادی برای آن منطقه فراهم خواهد نمود گفت: دانشگاههای آزاد اسلامی باید به سمت کاربردیشدن و حل مساله در سطح استان و در سطح ملی پیش بروند؛ از اینرو با همافزایی و مشارکت سه حوزه دانشگاه، دولت و نهادهای مردمی میتوان آمار بیکاری را در سطح شهرستان ریشه کن نمود.
وی با اشاره به استعدادیابی دانشآموزان در مدارس سما تاکید کرد: نخبگان بسیار زیادی ازجمله پرفسور رحمت اله قدیمی چرمهینی، حجت الاسلام رحیم ارباب و... از این شهر در کشور و جهان شناخته شدهاند. و این نشاندهنده مستعدان بسیار زیادی در همین منطقه است که میتوانند منشأ خیر برای کل دنیا باشند.
داودی با تاکید بر راه اندازی دانشکده مهارت و کارآفرینی تخصصی در هر شهر اظهار کرد: بحران بیکاری در جامعه و بحران کمبود نیروی توانمند و کارآمد را میتوان از طریق مهارتآموزی و توانمندسازی دانشآموختگان پاسخ گفت؛ از اینرو دانشگاه آزاد لنجان با تأسیس مدارس مهارتی، مهارت کافی را به مهارتآموزان آموزش میدهد.
مصیب امینی رئیس شورای اسلامی شهر چرمهین با اشاره به استعدادهای برتر علمی پژوهشی در این شهر گفت: با توجه به دانش آموزان مستعد و بسیار توانمد، هرگونه سرمایهگذاری آموزشی برای دانشآموزان بازخورد مثبت دارد.
عیدیمحمد قومی، مدیر آموزش و پرورش باغبادران با بیان اینکه ظرفیتهای بسیار خوبی در چرمهین هست گفت: در جشنواره نوجوان خوارزمی دانش آموزان مستعد حائز کسب رتبه شدند که متاسفانه به دلیل عدم توان مالی نتوانستند اختراعات خود را گسترش دهند.
وی با بیان اینکه در حوزه دانش آموزی بسیار قوی هستیم و با ایجاد فرصتهای برابر آموزشی میتوان پرفسور قدیمیهای دیگری در این مناطق تربیت شوند ادامه داد: دانشآموزان بسیار مستعد تراز اول علمی و ورزشی داریم که در کشور اول هستند ولی متاسفانه توان مالی خوبی برای رشد و بالندگی در رشته تخصصی خود را ندارند. لذا همه ما باید با کمک و مساعدت در شکوفایی این استعدادها یاریدهنده باشیم.
مدیر آموزش و پرورش باغبادران با اشاره به اینکه مدارس سما دانشگاه آزاد اسلامی لنجان تراز عالی مدارس را در شهرستان دارند. تصریح کرد: درمقطع ابتدایی ظرفیت قابل توجهی در چرمهین داریم لذا چنانچه دانشگاه آزاد اسلامی لنجان مدارس سما را با پیش دبستان و دبستان پسرانه در شهر چرمهین توسعه دهد باتوجه به استعداد این شهر در زمینههای قرآنی، و پیشرفت مجموعه مدارس سما لنجان در این خصوص، قطعاً توسعه مدارس سما در این منطقه با اقبال عمومی روبرو خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.