معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه:
دستگاهها مبارزه با قاچاق سازمان یافته را اولویت قرار دهند
کرمانشاه / اکبر میثاقی
معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه در خصوص اهمیت جلوگیری از قاچاق دام و چوب در استان تاکید کرد: لازم است دستگاههای امنیتی، اطلاعاتی و انتظامی اولویت خود را مقابله با قاچاق سازمانیافته و باندی قرار دهند. حسین خوشاقبال در جلسه کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان که در سالن شهدای استانداری برگزار شد، گفت: مبارزه با قاچاق سازمانیافته در اولویت است و نهادهای امنیتی اطلاعاتی و انتظامی رصدها و تحقیقات خود را بیشتر به این سمت و سو ببرند. خوشاقبال بر اساس گزارشات رسیده از فرمانداران اظهار داشت: به زودی از مرزهای سومار و پرویز خان برای برطرف شدن دغدغههای فرمانداران در شهرستانها بازدیدهایی انجام خواهد شد. معاون استاندار کرمانشاه موضوع قاچاق چوب را نگران کننده دانست و گفت: طبیعت استان کرمانشاه دارای جنگلهای بلوط بسیاری است که باید توجه بیشتری حتما به کنترل و قاچاق چوب داشته باشیم. وی ادامه داد: با توجه به نگرانیهایی که در قاچاق دام و احشام نیز مطرح است باید پلاککوبی دام و ساماندهی عشایر بیشتر مورد توجه قرار بگیرد. خوشاقبال خاطر نشان کرد: افزایش پدیده قاچاق با افزایش بیکاری و ناامیدی تولیدکنندهها مساوی است و باید کاری کرد که ذائقه مصرف کننده به سمت تولیدات داخلی تمایل پیدا کند. معاون استاندار کرمانشاه با اشاره بر انعکاس اخبار منفی متعدد طی ماه گذشته گفت: توقع نداریم که در بحث قاچاق کالا هم این اخبار شنیده شود و به بزرگنمایی اخبار پرداخته شود. خوشاقبال عنوان کرد: سرمایهگذاران برای جذب و فعالیت در استان نیازمند امنیت روانی هستند و از رسانهها توقع داریم که در پرداخت به مشکلات بزرگنمایی نشود.
رئیس جهاد دانشگاهی لرستان خبر داد:
فعالیتهای مشترک جهاد دانشگاهی لرستان با سازمان ملل
لرستان/ گروه استانها: با هدف بهرهمندی از ظرفیت برنامههای سازمان ملل در راستای کمک به توسعه استان لرستان، فعالیتهای بینالمللی جهاد دانشگاهی لرستان با برنامه توسعه ملل آغاز شده است. دکتر سیدعلی نادر دهقانی گفت: بر اساس ظرفیتهای ایجاد شده در جهاد دانشگاهی لرستان بهویژه در حوزه کشت و تجاریسازی گیاهان دارویی و مذاکره انجام شده با نمایندگان برنامه توسعه سازمان ملل (یواندیپی) در کشور نخستین زمینه همکاری در شهرستان پلدختر که در سال گذشته به دلیل سیل دچار خسارت شده است، اجرا میشود. رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره بهضرورت پرداختن به ظرفیتهای استان برای معرفی و بهرهمندی از آنها در راستای توسعه پایدار بیان کرد: نخستین موضوع همکاری با برنامه توسعه سازمان ملل در خصوص کشت گیاهان دارویی به میزان شش هکتار شامل گیاهان با بهرهوری بالا و تقاضای بیشتر هم برای شرکتهای مرتبط داخل و خارج کشور و هم برای مصارف عمومی است. دکتر دهقانی ادامه داد: در فاز اول و بر اساس توافق با نمایندگان برنامه در کشور گیاه آویشن برای کشت انتخاب شده است و جهاد دانشگاهی لرستان قلمه و نِشای استاندارد را برای کشت در عرصههای معرفی شده تأمین و مهمتر اینکه در تمام طول فرآیند کاشت، داشت، برداشت و تجاریسازی در کنار کشاورزان خواهد بود.
استاندار زنجان اظهار کرد:
آمادگی فرودگاه زنجان برای حمل بار
زنجان/گروه استانها: استاندار زنجان گفت: فرودگاه زنجان آمادگی انتقال بار از خطوط هوایی را دارد. فتحاله حقیقی در جلسه کارگروه حملونقل، اظهار کرد: در بخش اقتصادی و تولیدی فعالیتهایی که در استان زنجان پیگیری میشود، از اهمیت بالایی برخوردار بوده و واحدهای تولیدی که به بهرهبرداری میرسد، جزو تولیدات حیاتی به شمار میرود. وی دو خطه کردن راهآهن زنجان-قزوین با امکان حمل هفت میلیون تن بار را از پروژههای مهم استان برشمرد و گفت: تلاش داریم محور زنجان-بیجار-همدان نیز هرچه سریعتر به بهرهبرداری برسد تا زمان عبور و مرور در شمالغرب یک ساعت کوتاهتر و علاوه بر آن موجب توسعه عمران و اشتغال برای استان شود. استاندار زنجان با اشاره به اینکه فرودگاه زنجان آمادگی پرواز هواپیماهای باری را دارد، تصریح کرد: میخواهیم مرکز لجستیک شمالغرب را در زنجان ایجاد کنیم و در صورت تحقق این امر، گشایش اقتصادی خوبی برای استان ایجاد میشود. همچنین نقشه راه توسعه اقتصادی استان را ترسیم کردیم و به اهداف نزدیک میشویم.