
استوری آبیدال برای اذان با صدای خواننده ایرانی؛
تعداد بازدید : 0
«صدای جادویی در شهر گرانادای اسپانیا»
ورزش 3: در حالی که جهان درگیر ویروس کروناست و اسپانیا بعد از آمریکا با 146,690 در رتبه دوم مبتلایان به کرونا قرار دارد، در پنج قرن اخیر پخش اصوات اذان در این کشور ممنوع شده بود و حالا و برخی از مسلمانان این کشور که در شرایط قرنطینه قرار دارند، به هنگام اذان در پشتبامهای خانه خود اذان میگویند. این روند ادامه یافت و در نهایت برای نخستین بار بعد از 500 سال مسجد «الباضین» در گرانادا اسپانیا صدای اذان از گلدستههای آن پخش شد.
حالا اریک آبیدال بازیکن مسلمان و سابق بارسلونا در واکنش به پخش اذان در این کشور پس از چند قرن صدای مهدی یراحی خواننده کشورمان را در صفحه رسمی خود در اینستاگرام به اشتراک گذاشته است و نوشت: «500 سال است که صدای اذان در اسپانیا ممنوع شده است، اما دیشب دوباره این صدای زیبا بازگشت.
اذان زیباست و حس فوقالعادهای دارد. سبحانا...، ا...اکبر.» این اتفاق درحالی رخ داده است که شهردار بارسلون تاکید کرده بود که تا شهردار است صدای اذان مسلمانان در این ایالت به هیچ وجه پخش نخواهد شد. براساس مطالعات انجام شده توسط اتحادیه جوامع اسلامی اسپانیا در حال حاضر حدود یک میلیون و 700 هزار نفر پیشینهای مسلمان در کشور اسپانیا ساکن هستند که سه الی چهار درصد جمعیت را تشکیل میدهند.