عملکرد قابل تقدیر فولاد مبارکه در مبارزه با کرونا
رشد ۱۱.۷ درصدی تولید در مجتمع فولاد سبا
فولاد مبارکه معین کشور در مقابله با کرونا
کوتاه از فولاد
چتر حمایتی بر سر طرحهای فولاد مبارکه
شرکتهای گروه فولاد مبارکه پیشتاز در مهار کرونا ویروس
شعار»جهش تولید» از فولاد مبارکه سرچشمه خواهد گرفت
اخبار روز
عملکرد قابل تقدیر فولاد مبارکه در مبارزه با کرونا
فولاد مبارکه معین کشور در مقابله با کرونا
کوتاه از فولاد
شرکتهای گروه فولاد مبارکه پیشتاز در مهار کرونا ویروس
شعار»جهش تولید» از فولاد مبارکه سرچشمه خواهد گرفت
رشد ۱۱.۷ درصدی تولید در مجتمع فولاد سبا
چتر حمایتی بر سر طرحهای فولاد مبارکه
اخبار روز


نسل فردا: حجت الاسلام موسوی نماینده ولی فقیه و امام جمعه شهرستان مبارکه در دیدار با نمایندگان مدیرعامل فولاد مبارکه از ادامه روند تولید در فولاد مبارکه و حمایتهای این شرکت در زمینه توسعه فضای فرهنگی شهرستان مبارکه و حمایت از نهادهای ذیربط کشور در مبارزه با ویروس کرونا تشکر و قدردانی کرد. از مدیریت و کارکنان شرکت سرفراز فولاد مبارکه صمیمانه تشکر میکنیم که در شرایط سخت تحریم و مبارزه اقتصادی با استکبار جهانی در میدان حضوری موفق دارند. نماینده ولی فقیه در شهرستان مبارکه اظهار داشت: دشمنان با تمام قوا در عرصههای سیاسی و فرهنگی و به ویژه در زمینه اقتصادی تلاش میکنند تا کشور را با محدودیت و فشار بیشتر مواجه کنند و تمرکز حداکثری آنان بر تحریم اقتصادی است. در چنین شرایطی شرکت فولاد مبارکه با همه محدودیتها همچنان در تولید نقش بسزایی دارد. عملکرد خوب شرکت فولاد مبارکه در جنگ اقتصادی باعث شده خطوط تولید این شرکت و صنایع وابسته به آن دچار وقفه نشوند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نسل فردا: مصطفی عطایی پور مدیر مجتمع فولاد سبا رشد ۱۱.۷ درصدی تولید در مجتمع فولاد سبا خبر داد و گفت خوشبختانه علیرغم تحریمهای ناعادلانه، با تلاش، همدلی و همراهی کلیهٔ همکاران و ذینفعان در مجتمع فولاد سبا موفق به افزایش میزان تولید شدیم و افتخار دیگری را در مجموعهٔ فولاد کشور به ثبت رساندیم. در سال رونق تولید با همت، تلاش و همدلی کارکنان مجتمع فولاد سبا توانستیم به تولید یک میلیون و ۲۳۹ هزار تن کلاف گرم دست یابیم که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۱.۷ درصد رشد داشته است. حدود ۸۰ درصد از این میزان با ضخامت ورق ۲ میلیمتر و کیفیت مطلوب تولید شده است که یکی از محصولات پرکاربرد درصنعت تولید لوله و پروفیل کشور به شمار میرود. علیرغم محدودیتهای فراوان در تأمین مواد اولیه، قطعات و متریال مصرفی، از جمله دلایل اصلی افزایش تولید میتوان به تلاش و کوشش کارکنان، بهره گیری از تجارب ارزشمند گذشته و افزایش سرعت در خطوط مختلف اشاره کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

به منظور انجام اقدامات مؤثر و اطمینان از کنترل انتشار ویروس کرونا، در شرکت فولاد مبارکه اصفهان کارگروهی با عنوان «پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا» با عضویت معاونت نیروی انسانی و سازماندهی، معاونت بهره برداری، روابط عمومی، بهداشت حرفهای ایمنی و محیطزیست (HSE)، حراست، امور اداری، مدیریت شهری، خدمات عمومی و سایر واحدهای ذیربط تشکیل شد که به صورت مستمر دستورالعملهای کاربردی لازم در فولاد مبارکه را تهیه میکند و برای اجرا، ابلاغ و بر حسن اجرای آن نظارت مینماید. اکبری محمدی تصریح کرد: تصمیمات کارگروه طبق دستورالعملهای واصله از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و شامل به حداقل رساندن تماس کارکنان، کاهش یا تعطیلی موقت فعالیتها، ضدعفونی کردن محیط و تجهیزات، تهیهٔ بسته بهداشتی برای کارکنان، خرید دستگاههای تب سنج مادون قرمز، تأمین اقلام بهداشتی موردنیاز و... است. ما در شرکت فولاد مبارکه بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO) و دستورالعملهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر مهمترین عاملهای انتقال ویروس برای به حداقل رساندن خطر ابتلا تمرکز ویژهای داشتهایم. بنابر این گزارش، حسین مدرسی فر مدیر بهداشت حرفهای ایمنی و محیط زیست شرکت فولاد مبارکه نیز در خصوص اقدامات شرکت برای به حداقل رساندن تماس کارکنان گفت: طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت (WHO)، تماس انسان با انسان و انسان با مواد آلوده از راههای انتقال ویروس کروناست؛ بنابراین به منظور کنترل بیماری، دربارهٔ موارد ذیر تصمیم گیری و نتایج آن ابلاغ و اجرا شده است: تمامی جلسات غیرضروری لغو و جلسات ضروری حتی المقدور به صورت غیرحضوری و با ویدئوکنفرانس برگزار میگردد. تمامی مأموریتهای داخلی و خارجی تا اطلاع ثانوی لغو شد. پذیرش میهمانهای داخلی و خارجی لغو و پذیرش میهمانهای ضروری با رعایت ضوابط بهداشتی امکانپذیر است. کلیهٔ رستورانها و غذاخوریهای شرکت به عنوان مهمترین پتانسیل انتقال ویروس تعطیل شد. ساعات کاری کارکنان ستادی و روزکار شرکت از ۵ تا ۲۴ اسفندماه به منظور حذف وعدهٔ ناهار و تجمع کارکنان در رستورانها کاهش یافت. دورکاری پرسنل ستادی و روزکار از ۲۵ اسفند تا ۲۲ فروردین و عدم حضور در محل شرکت برقرار شد تا ضمن کاهش تماس افراد با یکدیگر، زنجیرهٔ انتقال ویروس قطع گردد و همچنین تمامی امکانات بهداشتی به بدنهٔ بهره برداری شرکت اختصاص یابد. حضور در سمینارها، همایشها و نمایشگاهها تا عادی شدن شرایط لغو گردید. سالنهای ورزشی داخل و خارجی فولاد مبارکه تعطیل شد. برگزاری دورههای آموزشی کارکنان و پیمانکاران تا برقراری شرایط عادی در شرکت لغو گردید. پذیراییهای غیرضروری در تمامی جلسات و به هر نحو تا اطلاع ثانوی لغو شد. معاینات دورهای و تخصصی طب کار به جهت کاهش تماس کارکنان لغو گردید. تأمین کنندگان از حضور در شرکت منع شدهاند و مقرر شده تا اطلاع ثانوی فاکتور و اسناد مربوطه را برای دفتر اصفهان ارسال کنند. تعمیرات طولانی مدت و شات دان های کلیهٔ نواحی تولیدی تا اطلاع ثانوی متوقف شد. کامیونهای حامل مواد اولیهٔ تولید قبل از ورود به شرکت ضدعفونی، و رانندهٔ آنها چک میشود.
به منظور کاهش تراکم نیروی انسانی، نسخ پزشکی پرسنل تا اطلاع ثانوی در محل شرکت اخذ نخواهد شد و برای تأیید داروی بیماران خاص با هماهنگی بیمهٔ ایران، تا اطلاع ثانوی نیازی به تأییدیه وجود ندارد و برای موارد اورژانسی تمهیدات لازم در محل اندیشیده شده است. فعالیتهایی که باعث تجمع نیرو میگردد بنا به صلاحدید مدیریتهای مربوطه حذف یا محدود شد. نقل وانتقال خودرو بین فولاد مبارکه و سایر شرکتها و زیرمجموعهها لغو شد. توزیع خبرنامه و روزنامه توسط واحد روابط عمومی متوقف شد و اطلاع رسانی صرفاً از طریق فضای مجازی، کانالهای ارتباطی و شبکههای اجتماعی امکانپذیر خواهد بود. تمامی رستورانهای داخل شرکت و همچنین آبدارخانهها تا عادی شدن شرایط تعطیل شد. گفتنی است با توجه به اینکه دورهٔ نهفتگی ویروس کرونا ۱۴ روز است و امکان غربالگری کامل و مطمئن وجود ندارد، در صورت ورود آلودگی به مراکز طبخ در زمان کوتاهی کلیه کارکنان شرکت درگیر بیماری میشوند و خسارت جبران ناپذیری به بار میآید. برنامه ریزی موقت لوحه جدید شیفت کاری کارکنان شیفت کار با حذف ناهار و شام انجام گرفت. آموزش، اطلاع رسانی و فرهنگسازی در قالب تدوین و انتشار پوستر، بروشور، بنر، پیامک و استفاده از کانالهای ارتباطی دیگر در اندک زمانی توسط روابط عمومی صورت گرفت. همچنین زمینه برای عدم حضور اجباری کارکنان حساس و دارای بیماریهای زمینهای فراهم شد. مدرسیفر با اشاره به ضدعفونی کردن مکانها بهعنوان رکن دوم اقدامات مقابله با کرونا اشاره کرد و گفت: یکی از اصلیترین راههای کاهش خطر ابتلا به بیماری ویروسی، گندزدایی و ضدعفونی سطوح و محلهای تردد و فعالیت کارکنان است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کرونا یک مجتمع فولادی را تعطیل کرد
گسترش نیوز: مدیر مجتمع فولاد میانه با اشاره به شیوع ویروس کرونا در شهرستان میانه از اهتمام ویژه این مجتمع برای جلوگیری و پیشگیری از شیوع این ویروس از طریق تعطیلی فعالیتها و کمک به ضدعفونی کردن سطح شهر خبر داد. علی ناجی اظهار کرد: در راستای اجرای تصمیمات متخذه از سوی اعضای کارگروه مقابله با ویروس کرونا برای پیشگبری از شیوع این بیماری ۷۵۰ میلیون ریال اعتبار از سوی مجتمع فولاد میانه اختصاص یافته است. وی در ادامه تهیه مواد ضدعفونیکننده برای استفاده در فضای باز (وایتکس) به میزان ۵۰۰ کارتن جهت ضدعفونی کردن کل سطح شهر میانه به مدت ۱۴ روز از طریق مجتمع فولاد میانه و اکیپ اجرایی شامل نیروهای سپاه، بسیج و شهرداری میانه را از جمله اقدامات دیگر مجتمع فولاد میانه در راستای مقابله با شیوع کرونا عنوان کرد. ناجی همچنین تهیه مواد ضدعفونیکننده جهت استفاده در فضای بسته (نانوسیل) به مقدار ۶۰ لیتر شامل مجتمعهای مسکونی، بازار و غیره به مدت ۱۴ روز از طریق مجتمع فولاد میانه و اکیپ اجرایی شامل نیروهای سپاه، بسیج و شهرداری میانه و نیز تهیه ۱۰۰۰ عدد مایع ضدعفونیکننده دست جهت توزیع بین خانوارهای روستایی اسلام آباد و مناطق همجوار را از دیگر اقدامات این مجتمع خواند. مدیر مجتمع فولاد میانه با اشاره به ضدعفونی شدن چندین باره سطوح شهر میانه، مهمترین راه مقابله با ویروس کرونا را عمل مردم به توصیههای بهداشتی و جدی گرفتن قرنطینه خانگی و تردد در صورت ضرورت با رعایت فاصله از افراد و عمل به نکات بهداشتی فردی و عمومی ذکر کرد. ناجی اضافه کرد: همراهی و همدلی مردم، مسئولان، خیرین، دستگاههای اجرایی و تشکلهای مردم نهاد بهویژه در تأمین اقلام بهداشتی و ضدعفونیکننده سبب شکست کرونا خواهد شد.
ظرفیت آلومینیومسازی افزایش مییابد
ایرنا: براساس سند نقشه راه بخش معدن و صنایع معدنی کشور و برنامه چهار ساله وزارت، صنعت، معدن وتجارت (۱۴۰۰- ۱۳۹۷) ظرفیت آلومینیوم کشور امسال نسبت به سال گذشته بیش از ۶۰ درصد افزایش خواهد یافت. جداول آماری سند نقشه راه بخش معدن و صنایع معدنی کشور گویای آن است که سال ۹۶ ظرفیت آلومینیوم سازی کشور به رقم ۴۲۲ هزار تن رسید و تولید هم به رقم ۳۳۷ هزارتن بالغ گشت و علاوه برآن میزان تولید پودر آلومینا هم برابر ۲۲۰ هزار تن شد. همچنین سال گذشته تولید پودر آلومینا با افزایش ۹ هزار تنی به رقم ۲۲۹ هزار تن رسید و شمش آلومینیوم تولیدی هم با افزایش ۴۸ هزارتنی در مقایسه با ۹۶ به ۳۸۵ هزار تن رسید. پیش بینی شده امسال تولید شمش آلومینیوم به رقم ۶۲۹ هزار تن برسد که تحقق آن افزایش ۲۴۴ هزارتنی در مقایسه با عملکرد پارسال را در کارنامه میگنجاند. علاوه براین انتظار میرود ظرفیت آلومینیوم سازی کشور هم رقم ۷۷۵ هزار تنی را ثبت کند که این مهم با فعال سازی مجتمع آلومینوم جنوب (سالکو) تحقق خواهد یافت. برابر سند مزبور در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ برای تولید پودر آلومینا ارقام ۲۶۷ هزار تن پیش بینی شده و بدون تغییر است و این مهم در زمینه تولید شمش آلومینیوم هم رقم ۶۲۹ هزار تن بوده که ثبات پیدا میکند. ظرفیت آلومینیوم سازی هم در دوره این گزارش از سال ۹۸ تا ۱۴۰۰ بدون تغییر رقم ۷۷۵ هزار تن ثبت شده است.
دریافت جایزه جهانی MIKE توسط شرکت فولاد مبارکه
نسل فردا: بنا بر اعلام دفتر بنیاد جهانی MIKE در ایران فولاد مبارکه اصفهان موفق به دریافت «جایزه جهانی MIKE: برترین سازمانهای دانشی نوآور» در سال 2019 گردید. شایان ذکر است که ارزیابی جهانی MIKE در 8 محور یکپارچه با پوشش سطوح مختلف سازمان در 3 حوزه ساختار، منابع انسانی و ارتباطات و با تمرکز بر ارزشآفرینی سازمان مبتنی بر 3 مؤلفه دانش، نوآوری و سرمایه فکری و در 4 مرحله ارزیابی توسط کمیته بینالمللی داوران از کشورهای سوئد، آلمان، انگلستان و رومانی انجام گرفته است. از دیگر برندگان جایزه جهانی MIKE در سال 2019 میتوان به Cinopec از کشور چین (بزرگترین شرکت پالایش نفت، گاز و پتروشیمی جهان)، Ernst & Young از کشور انگلستان (یکی از 4 شرکت بزرگ خدمات حرفهای مالی و حسابداری جهان)، Tata chemicals از کشور هند (عضو گروه TATA و از بزرگترین شرکتهای شیمیایی جهان) و Cognizant از کشور آمریکا (یکی از بزرگترین شرکتهای فناوری اطلاعات دنیا) اشاره نمود. نقوی معاون تکنولوژی شرکت ضمن تبریک این موفقیت به خانواده بزرگ فولاد مبارکه خاطرنشان کرد فولاد مبارکه به عنوان یک الگوی موفق بنگاهداری در کشور همواره تلاش نموده با خلق ارزش برای کلیه ذینفعان در مسیر توسعه پایدار گام بردارد. از مهمترین داراییهای فولاد مبارکه پس از گذر از دوران ساخت و رسیدن به ظرفیت اسمی در دوران بهرهبرداری، دانش سازمان میباشد که به عنوان یک سرمایه ارزشمند در خدمت توسعههای شرکت بوده است. موفقیت در راهاندازی فولاد سبا، فولاد هرمزگان، سنگان و...، ایجاد شبکههای دانش در گروه فولاد مبارکه از طریق شرکت مهندسی نمونههای از موفقیت سازمان در به کارگیری و خلق ارزش از سرمایه دانشی خود بوده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

رضا رحمانی وزیر صنعت، معدن و تجارت، بر اهمیت صنعت فولاد در توسعه اقتصادی کشور و صادرات تأکید کرد. به گفته وی، صنعت فولاد کشور تا به امروز توانسته در شرایط تحریم، گامهایی اساسی در زمینهٔ ارتقای سطح تولید و صادرات بردارد. شاید علت اصلی اینکه دشمن نام صنعت فولاد و تولیدکنندگان بزرگ فولادی کشور را در فهرست تحریم قرار داده است همین قابلیت بسیار زیاد تولید و ارزآوری برای کشور باشد. طی سالهای گذشته، ایران با برنامهریزی دقیق و فشرده در راستای تولید و صادرات انواع محصولات فولادی گام برداشته و شرایط را بهگونهای پیش برده است که اکنون توانسته از رتبههای بسیار مناسب جهانی برخوردار باشد. طبق آمارهای رسمی سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، تولید فولاد کشور به بیش از دو میلیون تن در ماه رسیده و بر این اساس، میتوان پیشبینی کرد امسال رقم تولید به هدفگذاری تعیینشده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت، یعنی 27 تا 28 میلیون تن در سال برسد؛ ضمن اینکه در کنار آن، انتظار داریم تولید فولاد نسبت به سالهای گذشته رشد 7 تا 10 درصدی داشته باشد. نکتهٔ حائز اهمیت آن است که در نیمهٔ اول امسال، بنگاههای بزرگ فولادی 6 تا 7 درصد رشد داشتهاند و آمارهای مرتبط با تولید آنها نیز موجود است. در حالت کلی نیز وضعیت تولید روبهرشد است و ما در چند ماه آینده بیش از 5 میلیون تن ظرفیت جدید فولادی به بهرهبرداری خواهیم رساند که براساس آن، امیدواریم ظرفیت تولید فولاد نیز به میزان قابلتوجهی افزایش یابد. در کنار تولید و صادرات انواع محصولات فولادی، سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) و مجتمع صنعتی فولاد مبارکه، علاوه بر اینکه تأمین حداکثری بازار داخل و واحدهای مصرفکنندهٔ داخلی را رسالتی برای خود قلمداد میکنند، برنامهریزیهای بسیار خوبی انجام دادهاند تا بتوانند به هر میزانی که در توانشان است، محصولات فولادی موردنیاز بازار را تأمین کنند. این در حالی است که امسال، در شرایطی که تحریمها سختتر شده، تولید در این مجتمع صنعتی بهشدت افزایش یافته و این خود نوید بسیار امیدبخشی برای صنایع پاییندستی کشور است. نکتهٔ درخور توجه در این میان آن است که بهموازات رشد و رونق تولید در مجتمع صنعتی فولاد مبارکه، این تولیدکنندهٔ صاحبنام ایرانی تلاش کرده بسیاری از محصولاتی را که تاکنون در کشور تولید نمیشدهاند تولید کند و کشور را از وابستگی به خارج از کشور رها سازد؛ مجتمع صنعتی فولاد مبارکه اکنون گام در راه تولید محصولاتی نهاده که موردنیاز صنایعی همچون نفت و گاز و خودرو است و این خود موفقیتی بزرگ برای صنعت فولاد کشور به شمار میآید، چراکه علاوهبر رونق تولید و صادرات، از صرف هزینههای ارزی جلوگیری و بسیاری از نیازهای کشور نیز در داخل رفع شده است. آنچه در این میان نباید از نظر دور داشت حمایتهای فولاد مبارکه در بهرهبرداری و تداوم تولید شرکتهای زیرمجموعه خود است؛ این مجتمع صنعتی، به گواه آمارها، تأمین حداکثری بازار داخل را رسالت خود میداند و در این زمینه برنامهریزیها و سیاستگذاریهای کارشناسیشده و هوشمندانهای را در حوزهٔ تأمین و تولید زنجیرهٔ فولاد صورت داده است؛ بهنحویکه اکنون بهجرئت میتوان گفت فولاد مبارکه در مسیر رونق تولید و افزایش صادرات گامهای مثبتی برداشته و طرحهای توسعهٔ مهمی را بر اساس زنجیرهٔ تأمین خود، اجرایی کرده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نسل فردا: گروه فولاد مبارکه برای مقابله با بیماری کووید ۱۹ (ویروس کرونا)، با برنامه ریزی های دقیق و مدون، اقدامات و حمایتهایی در راستای مسئولیتهای اجتماعی، با هماهنگی با وزارت صمت و سازمان توسعهٔ معادن و صنایع معدنی، استانداری اصفهان و دانشگاههای علوم پزشکی استان انجام داده است. ایرج ترابی، مدیر روابط عمومی شرکت فولاد مبارکه، با اعلام این خبر خاطرنشان کرد: شرکتهای گروه فولاد مبارکه همراستا با سیاست تعهد به مسئولیتهای اجتماعی خود و توجه به اقدامات هماهنگ منطقهای توانستند فعالیتهای قابل توجهی به منظور حفظ سلامت کارکنان و محیط پیرامون خود انجام دهند. وی افزود: در این زمینه میتوان به کمک ۵۰ میلیارد ریالی شرکت فولاد هرمزگان به دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان جهت خرید تجهیزات و وسایل موردنیاز بیماران مبتلا به کرونا در راستای حمایت از سلامت هموطنان در این استان اشاره کرد. علاوه بر این، شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در راستای تعهد به مسئولیت اجتماعی خود، با خرید ماسک و محلولهای ضدعفونی کننده به میزان ۳۰۰ میلیون ریال، از مرکز بهداشت شهر بروجن و همچنین شهرداری سفیددشت و فرادنبه حمایت کرده است. شرکت فولاد سفیددشت نیز با فرستادن سه اکیپ ماشین آلات و نفرات، ضدعفونی و گندزدایی بخشهایی از شهرستان بروجن و حومه را انجام داده و همزمان ۲۰۰۰ پک دستکش و ماسک در اختیار نیازمندان قرار داده است. همچنین شرکت فنی و مهندسی و شرکت فولادسنگ با توزیع بستههای سلامت مشتمل بر مواد ضدعفونی کننده و الکل و ماسک و دستکش و مواد ضدعفونی کنندهٔ سطوح، و شرکت فولاد امیرکبیر کاشان با خرید و تحویل 10 دستگاه ونتیلاتور تنفسی به ارزش بیش از ۱۵ میلیارد ریال به دانشگاه علوم پزشکی کاشان توانستند در این پویش مردمی شرکت کنند. وی گفت: شرکت فولاد مبارکه با مساعدت بیش از ۶۰ میلیارد ریالی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را در خرید تجهیزات و وسایل موردنیاز درمان بیماران کرونا، و با مساعدت بیش از ۷ میلیارد ریالی شبکهٔ بهداشت و درمان شهرستان مبارکه را یاری کرد. ترابی تصریح کرد: در ادامهٔ این اقدامات و با توجه به کمبود اقلام پیشگیری ازجمله ماسک، فولاد مبارکه در اقدامی با مشارکت شرکت آتیه فولاد نقش جهان، یکی از شرکتهای زیرمجموعهٔ خود، و با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان، برای احداث خط تولید ماسکهای استاندارد N95 با ظرفیت بیش از یک میلیون عدد (قابل افزایش تا دو میلیون) در ماه اقدام نمود تا با راه اندازی این خط تولید پیشرفته و اتوماتیک، قسمتی از نیاز جامعه تأمین شود. در تمام شرکتهای گروه علاوه بر خدمترسانی به محیط پیرامون، توجه ویژهای به محیط کار و کارکنان این واحدهای صنعتی شده که از آن جمله میتوان به اقدامهای همسو با شرکت فولاد مبارکه مانند افزایش آگاهی از طریق پورتال سازمانی، شبکههای اجتماعی و... اشاره کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نسل فردا: پروین صالحی منتخب مردم شریف شهرستان در بازدید از شرکت فولاد مبارکه و دیدار صمیمانه با مدیرعامل، معاونین و جمعی از مدیران و کارکنان این شرکت در مصاحبه با خبرنگار فولاد گفت: علی رغم ریسکهای بالایی که در حوزه ویروس کرونا وجود دارد، با عنایت به شعار مقام معظم رهبری که سال 99 را سال «جهش تولید» خواندند، بر خود لازم دیدم که از نزدیک به مدیران و کارکنان این شرکت خدا قوت گفته و حمایت خود را از تولید اقتصادی اعلام دارم. وی گفت: شرکت فولاد مبارکه ستارهای است که بر تارک صنعت و اقتصاد ایران بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون در حال درخشیدن است. منتخب مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اهمیت تولید و نقش آن در تولید ناخالص ملی کشور خاطرنشان کرد: انتظار میرود که این قطب صنعتی کشور در سال جدید هم گامهای بسیار بلندی در این راستا بردارد.
وی خاطرنشان کرد: اجرای توسعههای پیش رو و جهش تولید در این شرکت علاوه بر ارتقای اقتدار این شرکت در جهان به رونق اقتصاد ملی و کاهش معضل بیکاری خواهد انجامید، که قابل تقدیر است.
دکتر صالحی اظهار داشت: چشم امید تولید و رونق اقتصادی کشور به کارخانجاتی نظیر فولاد مبارکه است. به یقین همت والای کارکنان و ریسک پذیری قابل تقدیر مدیریت ارشد این شرکت انشاءالله از تحریمهای اقتصادی فرصتی عالی خواهد ساخت. منتخب مردم شهرستان مبارکه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در سنوات اخیر کارآمدی و نقش تولید بهتر از هر زمان دیگر در رفع تحریمها مؤثر واقع شده است؛ از این رو به همراه سایر همکاران خود در مجلس شورای اسلامی تمامی توان خود را در حمایت از فولاد مبارکه و تسهیل شرایط تأمین حداکثری مواد و اقلام مورد نیاز این شرکت به کار خواهیم گرفت. وی خاطرنشان کرد: در این بازدید کوتاه فقط با بخشهای مختصری از ظرفیتها و توانمندیهای فولاد مبارکه آشنا شدیم، فلذا با ازبین رفتن ویروس کرونا و در فرصتی دیگر با سایر واحدهای این کارخانه معظم آشنا خواهیم شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تولید ۶/۶ میلیون تن تختال در دستور کار فولاد
غلامرضا سلیمی مدیر ناحیه فولادسازی و ریخته گری مداوم تولید بیش از ۶/۶ میلیون تن تختال در دستور کار ناحیه فولادسازی و ریختهگری مداوم خبر داد و گفت: سال ۱۳۹۸ در مقایسه با سالهای پیش از آن، به دلیل محدودیتهای ناشی از تحریمهای ظالمانه، چالش کمبود آهن اسفنجی ناشی از شرایط بازار سنگ آهن و همچنین محدودیت شدید گاز طبیعی در فصل زمستان، از نظر شرایط تولید، سال متفاوتی بود. در این سال با توجه به شرایط بازار در حوزه مواد اولیه و محصول، برنامه تولید ۵.۶ میلیون تن در دستور کار قرار گرفت که به لطف خدا و تلاش همکارانمان، در نهایت موفق به تولید بیش از ۶.۳ میلیون تن محصول شدیم. ثبت رکوردهای مختلف ازجمله رکورد تولید روزانه به میزان ۱۲۹ ذوب، ثبت رکورد تولید ماهانه به میزان ۶۱۸ هزار تن، ثبت رکورد تولید فولاد با سیکل گاززدایی به میزان ۲۱ ذوب در روز، دستیابی به رکورد تعداد ذوب در یک سکوئنس ریخته گری به میزان ۲۰۲ ذوب، رسیدن به رکورد زمان نصب جرثقیل سقفی به میزان ۴۵ ساعت، ثبت رکورد تولید فولاد با سیکل گاززدایی به میزان ۷۳ هزار تن در ماه و بومی سازی قطعات نسوز و بومی سازی انواع قطعات یدکی و همچنین بومی سازی سیستمهایی نظیر sagdetector مربوط به پاتیل و تجهیز برش در ریخته گری و تولید گریدهای فولادی API X60 که در تولید لولههای انتقال نفتترش کاربرد دارد، بخشیهایی از موفقیتهای سال قبل بوده است. برنامه تولید سال ۱۳۹۹ برای ناحیه فولادسازی بیش از ۶.۶ میلیون تن تختال پیش بینی شده است و امیدواریم با توجه به ظرفیتهای ایجادشده در ناحیه و دانش و مهارت کارکنان و نیز وجود تعلق سازمانی در ناحیه و تلاش همه همکاران، شاهد رکوردهای کمی و کیفی تولید در سال پیش رو باشیم. در سال جاری نصب و بهره برداری از دو واحد جدید گاززدایی در جهت افزایش تولید محصولات ویژه و تأمین نیاز بازار داخل به این محصولات نیز در دستور کار است. افزایش ظرفیت ماشینهای ریخته گری، نصب و بهرهبرداری از کوره پاتیلی شماره ۸، توسعه سالن ریخته گری و نصب جرثقیلهای ذوببر جدید از برنامههای مهم این ناحیه در سال پیش رو خواهند بود.
تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف ناحیه نورد سرد
بهزاد بهادرانی مدیر ناحیه نورد سرد از تحقق ۱۰۰ درصدی اهداف ناحیه نورد سرد خبر داد و گفت: کارکنان پرتلاش نورد سرد با عنایت به راهبرد رونق تولید که از سوی مقام معظم رهبری در دستور کار قرا گرفت، تحریمها را به فرصت تبدیل کردند. برخی از این دستاوردها عبارتند از: ثبت رکوردهای متعدد تولید روزانه و ماهانه در ماههای خرداد، تیر، آبان در خطوط اسیدشویی، آنیلینگ و شستوشوی الکترولیتی، اسکینپاس و تمپرمیل، قلعاندود و برش، گالوانیزه و رنگی؛ بومیسازی، نصب و راهاندازی درایو، موتور و سیستم اتوماسیون تجهیز اسکراپ چاپر؛ راهاندازی بخش اسید بلندر بازیابیها و کاهش ۷۰ درصدی مصرف اسید و صرفه جویی ۵۰ میلیارد ریالی در سال ۹۸؛ عقد قرارداد بومی سازی هد لیزر ماشین جوش با مرکز تحقیقات لیزر ایران که در انحصار شرکت trump آمریکاست (با اجرای این قرارداد عملاً مهمترین تجهیز زنجیره تولید ورق سرد از وابستگی و انحصار آن شرکت خارج و ریسک تداوم تولید در ناحیه بهشدت کاسته خواهد شد)؛ ارتقای پارامتر میزان تولید در ساعت (سرعت تولید) هر سه واحد آنیلینگ از عدد ۰/۹۵ در آنیل ۱ به عدد ۱/۰۵ و از ۲/۴۶ به ۲/۶ در آنیل ۲ و ۳؛ راه اندازی مجدد پلنت تولید گاز هیدروژن شماره ۲، کاهش توقف تولید ناشی از کمبود گاز هیدروژن به میزان ۱۰۰۰۰ ساعت با بهینه سازی سیستم اتوماسیون و ابزار دقیق توسط کارشناسان متخصص واحد؛ بومی سازی و ارتقای سیستم اتوماسیون صنعتی پلنت تولید گاز هیدروژن شماره ۱، صرفه جویی ۱۶ میلیارد ریالی در ادغام و بازچرخانی کلاهکهای محافظ پایه و بومی سازی و دستیابی به دانش ساخت رابرهای سیلیکونی در پایههای هیدروژنی؛ دستیابی به رکورد درصد کلافهای کیفی به میزان ۹۹/۶۵ (در حالی که کیفیت محصول بسیاری از شرکتهای معتبر اروپایی ۹۹ است)؛ بومی سازی کامل مندریلهای اسکینها و تمپرمیل و بومی سازی روش کالیبره لیزر اسپید با ساخت تجهیز کالیبراسیون ویژه این تجهیزات؛ و همچنین ارتقای بخش کنترل سیستمهای هیدرولیک از رله لاجیک به plc.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.