
برای خرید آنلاین به این نکات توجه کنیم
تعداد بازدید : 1
خرید آنلاین به صرفه است یا حضوری؟
توجه به شیوع ویروس کرونا با استفاده از اپلیکیشنهای فروش آنلاین و فضای مجازی مانند اینستاگرام یا واتسآپ هم میتوانیم خرید آنلاین انجام دهیم. به طور مثال، عکس یک لباس را میبینیم و آن را به سایز خود سفارش میدهیم. این راه خیلی سادهتر از خرید حضوری است؛ اما در جایی که سفارشها همانی باشند که ما انتظار داریم. نکاتی که باید در هنگام خرید آنلاین، به آنها دقت داشته باشیم در اینجا آورده شده است. با مطالعه این نکات میتوانیم تشخیص بدهیم که آیا خرید برایمان آنلاین به صرفه است یا خیر.
۱. هزینه خرید آنلاین به صرفه است یا حضوری؟
بخشی از مبلغی که ما برای خریدهای حضوری پرداخت میکنیم، برای مالیات، اجاره، قبض آب و برق مغازه است. خریدهای آنلاین باید ارزانتر باشند؛ زیرا این قبیل هزینهها را ندارند. در اصل به علت این مزیت ارزان بودن است که افراد به سمت خرید آنلاین کشیده شدهاند.
۲. فروشگاههای آنلاین نظارتکننده دارند؟
مغازهها و پاساژهایی که از آنها خرید میکنیم زیر نظر سازمان تعزیرات هستند و به همین علت قیمتهایی که از مغازهها در خصوص یک محصول مشترک میگیریم تقریباً یکسان است. فروشگاههای آنلاین معتبر هم مراکز نظارتکننده قیمت دارند و اصل را بر فروش بیشتر و سود کمتر میگذارند و اتفاقاً خیلی هم موفق هستند؛ فروشگاههای آنلاین غیرمعتبر مانند گروههای واتسآپ و صحفههای اینستاگرام در واقع نظارتکنندهای ندارند. برخی از این صحفهها قیمتهایشان با قیمتهای مغازهها برابر است و با پول پیک و پست بیشتر هم میشود.
۳. گول تبلیغات دروغ را نخوریم
اعتبار و امتیاز فروشگاههای آنلاین را مشتریها مشخص میکنند پس به پستها و تبلیغات صحفه فروشنده اعتماد نکنیم. اغلب صحفههای پر مخاطب در اینستاگرام، خود را به عنوان مشتری آن محصول معرفی کرده و رضایت خود را باز گو میکنند؛ اما به خاطر داشته باشید که بیشتر ادمینهای این صفحات مبلغی در عوض تعریف و تمجید درباره محصول آن فروشگاه دریافت کردهاند. به صحبتها و تعریفهایی اعتماد کنید که همه جانبه باشد نکات مثبت و منفی با هم بگویید یا از شخصی حقیقی که مورد اعتماد شماست این تعریفها را بشنوید.