عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس عنوان کرد:
بریکس خواهان بهرهمندی از ظرفیتهای تجاری ایران
زهرا وفایی نیا / گروه پارلمانی:
عضو فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس اعتقاد دارد دعوت رسمی از رییس جمهور کشورمان برای شرکت در نشست بریکس نشان میدهد دنیا متوجه ظرفیتهای اقتصادی و تجاری ایران شده و نمیتواند به راحتی از همکاری مشترک با جمهوری اسلامی ایران چشم پوشی کند. سیدمحمدرضا میرتاج الدینی در رابطه با اهمیت دعوت رسمی از رییس جمهور کشورمان برای شرکت در نشست بریکس، گفت: کشورهای عضو بریکس درصدد ایجاد همگرایی و تشکیل جبهه اقتصادی در مقابل یکجانبه گرایی غربیها خصوصاً ایالات متحده هستند. نماینده مردم تبریز و آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی در این راستا، اظهار کرد: در واقع کشورهای روسیه و چین از جمله اقتصادهای نوظهور و قوی هستند که همگی آنها به نوعی تحت تأثیر اقدامات تحریمی و محدودیتزا کاخ سفید قرار دارند از این رو تلاش میکنند قطب جدید اقتصادی را شکل دهند.وی با اشاره به اینکه امروزه کشورهای متعددی درخواست پیوستن به بریکس را دارند لذا دعوت از رییس جمهور کشورمان برای حضور در اجلاس آتی این مجموعه بین المللی دارای اهمیت ویژه است، ادامه داد: این موضوع نشان میدهد دنیا متوجه ظرفیتهای اقتصادی و تجاری ایران شده و نمیتواند به راحتی از همکاری مشترک با جمهوری اسلامی چشم پوشی کند.این نماینده مردم در مجلس یازدهم با بیان اینکه توسعه بریکس در دستور کار کشورهای عضو این نهاد قرار دارد، افزود: این مهم با عضویت تهران در بریکس تقویت خواهد شد زیرا موقعیت جغرافیایی کشورمان استراتژیک بوده و با توجه به دارا بودن بزرگترین ذخایر انرژی دنیا، سبب خواهد شد بریکس از ظرفیتهای جدیدی بهره مند شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس مطرح کرد؛
اهانت سوئد به قرآن کریم مصداق بارز نقض حقوق بشر
عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس ضمن محکوم کردن اهانت غربیها به قرآن کریم، گفت: اقدامات اخیر در کشور سوئد و بعضی از کشورهای اروپایی مصداق بارز نقض حقوق بشر است لذا دستگاه دیپلماسی باید در روابط ما با کشور سوئد تجدید نظر کند.
جلیل رحیمی جهان آبادی در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، ضمن محکوم کردن اهانت به قرآن کریم در کشور سوئد و بعضی از کشورهای اروپایی، این اقدامات را مصداق بارز نقض حقوق بشر دانست و گفت: در قوانین دموکراسی غرب، افراد تا جایی آزاد هستند که به حریم و حقوق، سلامت و زندگی دیگران آسیبی وارد نشود؛ اما در همین قانون متأسفانه برای توهین به مقدسات دینی اعم از دین اسلام، مسیحیت، یهود و سایر ادیان آسمانی، به راحتی مجوز صادر میشود و قلوب میلیاردها انسان در جهان که به ادیان آسمانی اعتقاد و ارادت قلبی دارند را جریحهدار میکنند.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، اضافه کرد: این قبیل اقدامات به بهانه اینکه در غرب آزادی بیان است، رشد افراطگرایی و مسائل و مصیبتهایی که افراطگرایی برای جهان اسلام و خود غرب دارد را تشدید میکند. وی در ادامه گفت: معتقدیم این رفتارها ریشه در توطئههای امنیتی دارد که تلاش میکند فضای جهان اسلام را ملتهب نگه دارد، مسلمانان را در جوامع غربی با نظامها سیاسی حاکم درگیر کنند و مانع مهاجرت، حضور و فعالیت آنها در کشورهای غرب شوند.
نماینده مردم تربتجام، تایباد، باخرز و صالح آباد در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اقدام اخیر سوئد را به عنوان یک انسان، یک مسلمان و کسی که ارادت قلبی به کلام خداوند، قرآن مجید دارد و برای همه ادیان آسمانی احترام قائل است، محکوم میکنم. قطعاً این اقدام برای منافع دولت سوئد و هم برای منافع دولتهای اروپایی و برای حفظ صلح، ثبات و امنیت در جهان، آسیبهایی ایجاد خواهد کرد.