رسانهها برای اصلاح قانون جوانی و افزایش جمعیت تلاش کنند
نویسنده : محمد علی محسنی بند پی / عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی
مقام معظم رهبری فرمودند که «برای همه مشکلات کشور باید راه حل علمی پیدا کنیم». بدترین شکلش این است که ما راه حل علمی نداشته باشیم و بدتر از آن این است که ما راه حل احساسی داشته باشیم.
من فکر میکنم در بحث افزایش جمعیت، ما بیشتر از آن که به علم بپردازیم، بیشتر از آنکه به دانش بپردازیم، بیشتر از آن که به تجربه دنیا بپردازیم، برمبنای احساس تصمیم گرفتیم و آمدیم غربالگری جنین را از الزامی بودن خارج کردیم. خب این احساساساتی عمل کردنها ممکن است واقعاً خیلی برای آینده کشورمان خوب نباشد.
من فکر میکنم همه ما باید برگردیم به فرمایش مقام معظم رهبری و در همه امور صحبتهایشان را نصب العین خودمان قرار بدهیم نه تنها دربحث افزایش جمعیت و جوانی جمعیت. درهمه زیرساختهای کشور درمسیرتوسعه ما باید به سمت علم و دانش حرکت کنیم.
مطمئناً هرچه دیرتر به سمت علمی و دانشی تصمیم گرفتن، حرکت کنیم، هزینههایمان بیشتر خواهد بود و توسعهمان هم دیرتر رخ میدهد. ضمن اینکه مردم هم بیشتر عذاب میکشند.
متاسفانه در بحث تصمیم گیری برای راههای جوانی و افزایش جمعیت، کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی دراقلیت قرار گرفت. بنابراین رسانهها به ویژه خبرنگاران خانم میتوانند بیشتر و بهتر برای اصلاح برخی تصمیمات این برنامه تاثیرگذار باشند.
مطمئناً وقتی یک معلول در خانوادهای باشد، 90 درصد بار این معلول بردوش مادر خانواده است. نمیگویم پدرها بی خیال هستند، پدرها دنبال گرفتاریهای دیگر زندگی میروند. لذا رسانهها باید برای حفظ آرامش مادران این سرزمین سعی کنند تا جایی که ممکن است راجع تبعات این تصمیم و انجام اصلاح قوانین اطلاع رسانی علمی و تخصصی انجام دهند.