سرمقاله
بیثباتترین وزارتخانه در حوزه وزیر
تلاشهای عراق برای حل مشکلات منطقه است
آخرین وضعیت پرونده متهمان کرسنت از زبان نماینده مجلس
ایران بر سر دو راهی برجام
نمایندگان به جای اقتصاد به سگ و گربه مردم چسبیدهاند
شورای نگهبان ضامن سلامت همه جامعه در تمامی شئون
سقف زمانی برای مذاکرات تعیین میشود
ایران بر سر دو راهی برجام
سرمقاله
شورای نگهبان ضامن سلامت همه جامعه در تمامی شئون
بیثباتترین وزارتخانه در حوزه وزیر
تلاشهای عراق برای حل مشکلات منطقه است
آخرین وضعیت پرونده متهمان کرسنت از زبان نماینده مجلس
نمایندگان به جای اقتصاد به سگ و گربه مردم چسبیدهاند
سقف زمانی برای مذاکرات تعیین میشود


ادامه از صفحه یک:
وی همچنین تلاشهای زیادی انجام داده و عملاً افراد و نیروهای نزدیک به خود را که در جریان پرونده قتل جمال خاشقچی به اسم آنها اشاره شده بود را نیز محافظت کرده و اجازه نداده که درگیرِ روند قضایی و دریافت حکمهای سنگین شوند.
قتل جمال خاشقچی توسط یک نظام و ساختار سیاسی دیکتاتور صورت گرفت. بر اساس گزارش اخیر نهاد موسوم به «گزارشگران بدون مرز»، عربستان سعودی در زمره کشورهایی قرار دارد که بیشترین میزان نقض آزادی رسانهها را دارند. مهمتر از همه، نامزد جمال خاشقچی «خدیجه چنگیز» که همواره خواستار مجازات بن سلمان بوده، یکی از شرکت کنندگان دادگاه مردمی قتل روزنامهنگاران است.
انتظار میرود که «عبدالفتاح السیسی» رئیسجمهور کنونی مصر نیز که از دوستان و نزدیکان بن سلمان است هم در دادگاه مردمی قتل روزنامهنگاران تحت پیگرد قرار گیرد. السیسی در تاریخ سوم جولای سال 2013، علیه دولت «محمد مرسی» که به نحوی دموکراتیک در مصر قدرت را به دست گرفته بود، دست به کودتا زد. از آن زمان تاکنون، السیسی به طور مرتب به سرکوب روزنامهنگاران و فعالان رسانهای مصری پرداخته است. دولت وی قویاً با رسانههای مخالف برخورد میکند، روزنامهنگاران را به طور مکرر بازداشت و قوانین سختگیرانهای را که مخل هرگونه آزادی هستند به اجرا می گذارد. سال 2020، مصر جایگاه سومین کشور که بدترین شرایط را برای فعالیت روزنامهنگاران دارند، به خود اختصاص داده بود (مصر در این سال، با انبوهی از زندانیان روزنامهنگاری که بازداشت بودند نیز مواجه بوده است).
اسرائیل نیز از آن دسته رژیمهایی است که باید در دادگاه مردمی قتل روزنامهنگاران، هدف پیگرد قرار گیرد. رژیم اسرائیل به طور مداوم روزنامهنگاران را هدف قرار میدهد. در فاصله سالهای 1992 تا 2018، دست کم 15 خبرنگار به دست رژیم اسرائیل کشته شدهاند. در ماه میِ سال 2021، اسرائیل دفاتر بیش از 20 رسانه فلسطینی در غزه را نابود کرد و به طور خاص دفتر «خبرگزاری آسوشیتدپرس» در نوار غزه را نیز به کل از بین برد.
- سابقه سیاه آمریکا
ایالات متحده آمریکا نیز میتواند به عنوان یکی از کشورهایی که رفتاری نادرست با روزنامهنگاران و رسانههای خبری دارد، محاکمه شود. علیرغم ادعاهای دور و دراز رهبران آمریکا در حمایت از اصولی نظیر آزادی رسانهها، رسانههای آمریکایی عمدتاً به دستگاههای تبلیغاتی تبدیل شدهاند که در کنترل سرمایهداران و نخبگان خاص هستند و عملاً در راستای منافع و اهداف دولت آمریکا کنشگری میکنند.
آمریکا سالهاست که رژیمهای سیاسی که شدیداً روزنامهنگاران و خبرنگاران را سرکوب میکنند، به عنوان دوست و متحد خود میپذیرد و با آنها روابط نزدیکی دارد. به طور خاص، آمریکا سالهاست که چشم بر جنایات و رویههای مجرمانه اسرائیل، بن سلمان و السیسی بسته است. واشنگتن این رویه را در قبال دیگر متحدان و دوستانِ سرکوبگر خود نیز لحاظ میکند.
در دوران ریاست جمهوری «اوباما»، «ترامپ» و در شرایط کنونی «جو بایدن»، آمریکا به شدت از روابط خود با کشورهایی نظیر عربستان سعودی و مصر حراست کرده و حتی در مواردی بر میزان و عمق روابط نیز افزوده است. آمریکا با اینکه میدانست بن سلمان نقشی مستقیم در قتل جمال خاشقچی داشته، با این حال هیچ اقدامی جهت مجازات وی یا کمک به تنبیه و محاکمه او در دیوان بینالمللی دادگستردی انجام نداد. در کنار همه اینها نباید فراموش کرد که آمریکا در سال 2003 و در جریان حمله خود به عراق، دفاتر خبرگزاری الجزیره در عراق را نیز بمباران کرد و موجب کشته شدن یکی از مدیران ارشد این خبرگزاری شد. جدای از اینها، آمریکا اقدامات زیادی جهت استرداد «ادوارد اسنودن» و «جولیان آسانژ» که هر دو در مورد رویههای مخرب دولت آمریکا در موضوعات مختلف، به جهانیان اطلاعرسانی کرده بودند نیز انجام داده است. بر اساس گزارشهایی که اخیراً منتشر شدهاند، «سازمان سیا» حتی طرحهایی جهت ترور ژولیان آسانژ را نیز در برنامه داشته است. آسانژ از سال 2019 در انگلستان در بازداشت به سر میبرد و دولت انگلستان در حال بررسی مسئله استرداد وی به آمریکاست.
به طور کلی، اقدام اخیر در برگزاری «دادگاه مردمی در مورد قتل روزنامهنگاران»، اگرچه از الزام قضایی برخوردار نیست، با این حال میتواند فشارهای بینالمللی بر آن دسته از دولتهایی را که به طور سیستماتیک، حقوق روزنامهنگاران و خبرنگاران را نقض کرده و به جریان اطلاعرسانی بینالمللی آسیب میزنند را افزایش دهد. امری که در نوع خود تحولی مثبت است و میتواند شدت فشارها بر رژیمهای سیاسی نظیر اسرائیل، عربستان سعودی، مصر و حتی آمریکا به عنوان بزرگترین ناقضان حقوق خبرنگاران و روزنامهنگاران را افزایش دهد.
منبع: https://www.middleeasteye.net

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نسل فردا / گروه پارلمانی
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیثباتترین وزارتخانه در حوزه وزیر وزارتآموزش و پرورش بوده است، گفت: خواسته و ناخواسته با روندی که در ۱۷ سال گذشته طی شده به آموزش و پرورش ضربه زدهایم. محمدباقر قالیباف در هفتمین اجلاسیه کنگره ملی همفکری بسیج دانش آموزی در محل ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی، گفت: هفته بسیج یادآور مجاهدتها و حضور عاقلانه، عاشقانه و مجاهدانه همه اقشار ملت عزیز ایران در عرصههای مختلف به ویژه در دوران دفاع مقدس است که این هفته را به شما برادران و خواهران گرامی و ملت عزیز و بسیجیان تبریک و تهنیت عرض میکنم.
رییس مجلس شورای اسلامی شهدای کشور، بویژه ۳۶ هزار شهید دانشآموز و ۲ هزار و ۵۰۰ معلم شهید را نماد درخشان فرهنگی و اجتماعی ملت عنوان کرد و گفت: بیشترین تعداد شهید در دوران مقدس مربوط به دانش آموزان عزیز است.
قالیباف ادامه داد: توفیق داشتم از پشت میز دبیرستان به جبهه بروم و امروز خیلی خوشحالم با شوق و ذوق به مجلس بسیج دانش آموزی آمدم که سرشار از روحیه نشاط و سرزندگی و دلسوزی است.
وی خاطرنشان کرد: شرایط سنی فعلی دانش آموزان بهنحوی است که احساس بر عقل مستولی است. در این زمان ابعاد اجتماعی، اقتصادی و اجتماعی شخصیت شما شکل میگیرد. چرا که دوستان، همراهان و محیط مدرسه اثرگذارتر از خانواده و خواهر و برادر است و بسیار بر شخصیت و شما اثر خواهد گذاشت.
رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب بر جوانگرایی گفت: در سالهای گذشته به جوان گرایی بها داده نشده است. البته نباید خود را دست کمبگیرید و فکر کنید کاری از دست شما بر نمیآید. به عنوان نمونه وقتی در جبهه ۲۰ ساله بودم فکر میکردم فرد ۵۰ ساله کاری از دستش بر نمیآید ولی وقتی ۵۰ ساله شدم تصور میکردم جوان ۱۸ ساله، کاری از دستش بر نمیآید.
قالیباف با بیان اینکه در هر مسوولیتی تلاش کردهام از جوانترها استفاده کنم، گفت: شما هم بدانید همیشه میتوانید اثربخش باشید و ما هم باید به موضوع تعلیم و تربیت و تبدیل استعدادهای بالقوه به بالفعل و استفاده از ظرفیتهای انسانی توجه کنیم.
وی ادامه داد: نابسامانیهای امروز کشور، امکانات و پول نیست بلکه باور نداشتن به سنتهای الهی و تواناییهای داخلی است. مشکل این است که برخی از مدیران، «ما میتوانیم» را باور ندارند.
رییس مجلس شورای اسلامی در ادامه اظهار کرد: مبنای پیشرفت کشور ما واقعاً موضوع رسیدگی به منابع انسانی، تعلیم و تربیت، مهارت آموزی و ایجاد ظرفیت و استعدادهای بالقوه و به روز کردن مهمترین وظیفه امروز ما در کشور است.
وی خاطرنشان کرد: امروز امکانات مادی و پول سرمایه ما نیستند، جوانان، نیروها و ظرفیتهای انسانی ما سرمایه ما هستند. این را از باب شعار دادن نمیگویم آنقدر این حرفها را شعار دادیم گاهی اوقات بیان آن از زبان ما - که مسئول هستیم و باید پاسخگو باشیم- چندش آور میشود.
قالیباف ادامه داد: همه مشکلات و نابسامانیهایی که همین الان در اقتصاد کشور داریم و همه از آن رنج میبریم خدا را شاهد میگیرم و قسم میخورم دلیل آن نبود امکانات و پول نیست دلیل آن ضعف ما در حوزه تربیت و در حوزه مدیریت و اداره است که ما را به اینجا رسانده است.
رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ضعف ما در نداشتن باور به سنتهای الهی است، تاکید کرد: جوانهای ما، نیروی انسانی کشور و همه ظرفیتهایی که وجود دارد، امکانات واقعی ما است. علت همه مشکلاتی که در عرصه اقتصادی است، ضعف در حوزه تقویت و مدیریت عدم باور به "ما میتوانیم" است.
وی با بیان اینکه بسیج باید تلاش کند تا ظرفیتهای بالقوه افراد با استفاده از ظرفیت بسیج بالفعل شود، گفت: توان تکنولوژی، توان نظامی و توان پیشرفتهای نیروی انسانی که در بخش هوا فضا و الکترونیک نیروی هوایی سپاه انجام شده، ایران اسلامی را در این بخش به جایگاه پنج کشور برتر دنیا رسانده که این همان شعار "ما میتوانیم" است.
قالیباف با تاکید بر اینکه باید وعده خدا و رسول خدا را صادقانه نگاه کنیم، ادامه داد: در جنگ احزاب وقتی مسلمانان دشمنان و کفار بیشمار را دیدند از آنها نترسیدند چرا که ایمان داشتند طبق وعده الهی پیروز خواهند شد و پیروز هم شدند. رییس قوه مقننه با تاکید بر اینکه رسیدن به سنتهای الهی و مهارت آموزی از همین سن دانش آموزی آغاز میشود، اظهار داشت: در مسیر تعلیم و تربیت باید نظام حکمرانی به موضوع اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، نوگرایی، افزایش ظرفیتها، نقدپذیری، عدالت با آزادی توام باهم، مردم باوری، خودباوری، سنتهای الهی و جمع گرایی توجه کند تا بتوان تمدن سازی اسلامی را محقق کرد. بدون شک برای رسیدن به اهداف گفته شده، آموزش و پرروش پیشانی این انقلابیگری و پرچمدار آن است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

خبر فوری: وزیر امورخارجه عراق میزبانی کشورش برای برگزاری مذاکرات میان ایران و عربستان را بخشی از تلاشهای بغداد برای حل مشکلات منطقه برشمرد. فؤاد حسین در حاشیه کنفرانس امنیتی منامه در گفتوگو با شبکه صهیونیستی آی ۲۴ نیوز در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا ممکن است باتوجه به توافق عادی سازی روابط، عراق نیز با رژیم صهیونیستی سازش کند؟ تاکید کرد که به دلایل متعددی همچون مسئله فلسطین، پارلمان عراق و فرهنگ سیاسی مردم کشورش چنین چیزی اتفاق نخواهد افتاد. وی در بخش دیگری از این مصاحبه درباره امنیت عراق گفت: ما کشوری هستیم که به وعدههای خود عمل میکنیم. عراق به کشوری تبدیل شده است که سایر کشورها را گرد هم جمع میکند اما تنشها در منطقه خاورمیانه زیاد است. مناقشات زیادی در خاورمیانه وجود دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مهر: عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: قوه قضائیه پروندهای برای متهمان پرونده کرسنت تشکیل داده و در این راستا برخی مدارک و مستندات را جمع آوری کرده است. حجتالاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس در گفتگویی با اشاره به پیگیری پرونده تخلفات کرسنت در قوه قضائیه اظهار داشت: شنیده شده است قوه قضائیه پروندهای برای متهمان پرونده کرسنت تشکیل داده و در این راستا برخی مدارک و مستندات جمع آوری شده است.
نماینده مردم محلات در مجلس ادامه داد: در قرارداد کرسنت دو شرکت ایرانی و دو شرکت اماراتی رشوه گرفتهاند و رشوه دادهاند. خسارت وارده به ایران در این قرارداد بین ۱۲ تا ۱۸ میلیارد دلار برآورد میشود. هفته گذشته ۲۶۶ نماینده در نامهای به رئیس قوه قضائیه خواستار بررسی پرونده کرسنت شدند. علاوه بر این روزنامه ایران در شماره دوشنبه خود از «صدور کیفرخواست برخی از متهمان پرونده کرسنت از سوی دادستانی کل کشور» خبر داد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

در آستانه برگزاری دور هفتم مذاکرات برجام در وین، آمریکا طرح تازهای را برای توافق با ایران مطرح کرده است. «جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی دولت بایدن در دیدار با همتای اسرائیلی خود ایده «توافق موقت» با ایران برای خرید زمان بیشتر برای مذاکرات هستهای را مطرح کرده است. ایده این بود که در ازای توقف ایران (مثلاً توقف غنیسازی 60 درصدی اورانیوم)، ایالات متحده و متحدانش میتوانند برخی از سرمایههای مسدود شده ایران را آزاد کنند یا معافیتهای تحریمی برای کالاهای بشردوستانه ارائه کنند. منطق توافق موقت هم این است که پیشرفتهای هستهای ایران، تهران را به سطح غنیسازی اورانیوم مورد نیاز برای یک سلاح هستهای نزدیک کرده است. اما اسرائیلیها فکر میکنند این طرح، ایده خوبی نیست؛ چراکه تل آویو نگران است هرگونه توافق موقت به یک توافق دائمی تبدیل شود و به ایران این اجازه را بدهد که زیرساختهای هستهای و ذخایر اورانیوم خود را حفظ کند.
- رسانه ای شدن طرح بی دلیل نیست
باید توجه داشت که ایده توافق موقت حداقل به چند دلیل قبل از آغاز مذاکرات احیای برجام (8 آذر) رسانهای شده است. برخی کشورها اعاده برجام را به صلاح منافع و امنیت خودشان نمیبینند؛ مهمترین آنها یعنی اسرائیل سالهاست با استراتژی ابهام، تنها ناقض راهبرد «منطقه عاری از سلاح هستهای» محسوب میشود. اسرائیل با تمام توان میکوشد تا این انحصار حفظ شود. حمله به تاسیسات و دانشمندان هستهای عراق، سوریه و ایران در همین راستا بوده است. آمریکا با اشراف به زمانبر بودن روند احیای برجام، میکوشد با این طرح (توافق موقت) اسرائیل را قانع کند که دست از مخالفت رو به تزاید بردارد و اخلال جدی در روند مذاکرات ایجاد نکند. هدف دیگر آمریکا از توافق موقت این است که با رفع قطرهچکانی بخشی از تحریمها، پروسه افزایشی فعالیتهای هستهای ایران را متوقف کند. با این ترفند که مشخص نیست مورد موافقت تهران قرار گیرد، واشنگتن موفق میشود با مکانیزم خرید زمان سرعت فعالیتهای هستهای ایران را کند سازد تا بتواند در برهه مذاکرات به توافق درازمدتی دست یابند. آمریکا قصد دارد با آزادسازی بخشی از داراییهای مسدودشده ایران و همچنین مبادلات کالاهای بشردوستانه معافیتهای تحریمی را ایجاد کند و در مقابل، این کشور را وادار به حداقل توقف غنیسازی با غنایِ 60 درصد کند. آمریکا در صدد است که چارچوب خواستههای ایران در مذاکرات را با ترفند رجزخوانیهای اسرائیل از یکسو (پلیس بد با سناریویِ رضایت به تب به جای مرگ) و خواستن از چین و روسیه برای فشار بر جمهوری اسلامی از سوی دیگر، محدود کن
- توافق موقت یک تجربه جدید برای ایران نیست
ایران تاکنون به طرح توافق موقت، به صورت رسمی واکنشی نشان نداده است. اما مخالفان طرح مذکور معتقدند ابتکار توافق موقت یک تجربه جدید برای ایران نیست. پیش از این دولت روحانی یکبار مسیر توافق موقت را امتحان کرده است. تجربهای که به غیر از معطل نگهداشتن فعالیتهای هستهای هیچ خروجی دیگری نداشت. مطابق توافق لوزان که در فروردین ۹۴ میان ایران و اعضای 1+5 منعقد شد، ضربالاجل ۱۰ تیر ۹۴ برای رسیدن به برنامه جامع اقدام مشترک پیرامون برنامه هستهای ایران تعیین شد. برخی دیگر معتقدند ایده توافق موقت نوعی گرتهبرداری از توافق موقت ژنو است که در آذر 1392 بین ایران و 1+5 حاصل شد و مطابق آن ایران غنیسازی 20 درصد و برخی دیگر از اقدامات هستهای را متوقف کرد و آمریکا و اروپا نیز بخشی از تحریمها را تعلیق کردند. اما باید توجه داشت که شرایط کنونی با شرایط آذر 92 دارای تفاوتهای ذهنی و عینی بسیار زیادی است. در آن دوره برداشتن تحریمها و عادی شدن روابط اقتصادی ایران با جهان ممکن به نظر میرسید و امید به حل مسئله بالا بود. اما تجربه خروج ترامپ از برجام و امکان تکرار آن توسط دولت بعدی آمریکا و تردید شرکتها و بانکهای بینالمللی به کار با ایران در اثر ادامه تحریمهای اولیه و تحریمهای غیرهستهای و نیز تنش به خاطر تداوم مسائل منطقهای و... نشان داد که کار عادیسازی روابط اقتصادی ایران با جهان به سادگی امکانپذیر نیست. بنابراین این دسته از تحلیلگران معتقدند با توجه به چنین تجربیاتی، ایده توافق موقت در شرایط کنونی به ضرر منافع ملی ماست.
- توافق موقت فعلا تنش ها را کاهش می دهد
باید توجه داشت که دولت جدید ایران شروط مهمی برای احیای توافق برجام دارد. ازجمله اینکه آمریکا باید تضمین دهد که دیگر از این توافق خارج نمیشود، تمامی تحریمها را لغو کند و نهایتاً اینکه ایران باید این اقدام آمریکا را راستیآزمایی کند که زمانبر است. این شروط چشمانداز توافق در وین را مبهم کرده است و بعید به نظر میرسد آمریکا با آن موافقت کند. در همین راستا بعید نیست طرفین به سمت توافق موقت متمایل شوند. در واقع اگر توافق موقت قادر باشد گشایشهای قابل توجهی برای اقتصاد این کشور فراهم کند، احتمال دارد ایران با احتیاط رویِ خوشی به آن نشان دهد. اما درباره اینکه آیا توافق موقت قادر است تنشِ میان ایران و آمریکا را از بین ببرد، باید گفت با توجه به زیادهخواهیهای اسرائیل و ابعاد متنوع اختلافات، این امر بعید است، نهایتاً توافق موقت بتواند مقداری از تنشها را کاهش داده و روند مذاکرات را تسهیل کند. بنابراین مهمترین تأثیر اجرایی شدن توافق موقت، کنترل تنش است. این توافق میتواند مانع از افزایش تنش میان ایران و پنج کشور عضو دائم شورای امنیت شود. در حال حاضر هر دو طرف در حال بالا رفتن از نردبان افزایش تنش هستند. ایران فعالیتهای هستهای خود را افزایش میدهد و ممکن است به زودی به نقطهای برسد که برجام را بیمعنی کند و از آنسو، طرف مقابل هم تحریمها را حفظ کرده و هم بر آن میافزاید. در صورت اجرایی شدن توافق موقت، فضای مثبتی ایجاد میشود که در سایه آن ایران میتواند به منابع ارزی خود دسترسی پیدا کند و همزمان برخی فعالیتهای هستهای ایران که از نظر آژانس حساس هستند، طبق تعهدات برجامی ایران پیش خواهند رفت. به نظر میرسد در صورت طرح این ایده ایران میتواند آن را به چشم فرصتی به دیپلماسی دیده و آن را بپذیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نامه نیوز: مهاجری معتقد است که مجلس به جامعه بگوید و توضیح دهد چرا موضوع اشتغال و کم آبی را رها کرده و چسبیده است به سگ و گربه مردم.
محمد مهاجری در گفتگویی درباره طرحهای حاشیه سازی مجلس گفت: دو اتفاق باعث شده نمایندگان مجلس به این سمت گرایش پیدا کنند. با روی کارآمدن دولت آقای رئیسی، مجلس چون ظرفیت بسیار پایین دارد و نمیتواند برای دولت خیلی عرضه اندام کند مثلاً طرحهایی بدهد که دولت بتواند آنها را اجرا کند یا حتی دولت این طرحها را برای اجرا تحویل بگیرد، این مسئله موجب شده که مجلس به سمت چنین طرحهایی برود. ثانیاً مجلسی که برآمده از آرای بسیار پایین مردم باشد، توان کارشناسی و سیاسی مجلس بسیار کمی هم دارد بنابراین در بزنگاههای سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی خیلی نمیتواند خودی نشان دهد.
وی افزود: مجلس یازدهم در تاریخ ماندگار و برای آینده درس عبرت خواهد شد تا دیگر مجالسی با این سطح پایین امکان ظهور و بروز پیدا نکنند. البته نمیخواهم بگویم دورههای قبلی مجلس خیلی سطحشان از مجلس یازدهم بالاتر بود اما حداقل این نبود که اگر حرف حقی میزدند، اینقدر در فضای سیاسی کشور مورد هجوم و حمله قرار بگیرند.
این فعال مطبوعاتی اظهار کرد: نمایندگان مجلس یازدهم به موضوعاتی ورود میکنند که حتی به فکر آینده سیاسی خودشان نیستند. طرح صیانت از کاربران فضای مجازی، یک طرح شکست خورده است هر آنچه هم که در نهایت به تصویب برسد در جامعه پذیرفته نخواهد شد و حتی به ضد خودش تبدیل میشود؛ به طوریکه مدافعان این نمایندگان نیز در سطح جامعه قدرت حمایتشان را از دست میدهند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

«قانون اساسی پاسخگوی نیازهای جمعی و سیاسی و اجتماعی جامعه است و باید محل رجوع همگان باشد». آیتالله حسینی خراسانی عضو فقیه شورای نگهبان با حضور در پژوهشکده شورای نگهبان با تاکید بر این مهم ضمن بازدید از نمایشگاه آثار و محصولات پژوهشکده، در جریان فعالیتهای علمی و پژوهشی این مرکز قرار گرفت. در این بازدید که با حضور دکتر عباسعلی کدخدایی رئیس پژوهشکده شورای نگهبان و جمعی از مسئولان و کارشناسان پژوهشکده صورت گرفت، گزارشی از تاریخچه، فعالیتها و برنامههای گذشته و آینده پژوهشکده ارائه شد و ایشان نیز نکاتی را بیان کردند. آیتالله حسینی خراسانی در این بازدید گفت: روایاتی از ائمه علیهم السلام داریم که تاکید دارد هرچه ما گفتیم و شما شنیدید تحقیق کنید ریشه این حرف کجاست و چه مبنایی دارد. اگرچه کلام ائمه علیهم السلام خود حجت است، اما هدف از این پیام تربیت جامعه دینی است که هیچ حرف بی مبنایی را نپذیرند و درباره جوانب و مبانی آن تعمق و تفکر کنند. عضو فقیه شورای نگهبان با اشاره به جایگاه قانونی شورای نگهبان گفت: اعضای شورای نگهبان مثل شارحان دین و شریعت که رسالت توضیح متن شریعت و حراست از اصول دینی را بر عهده دارند، وظیفه تبیین و تفسیر و پاسداری از اصول قانون اساسی را به عهده دارند. عضو فقیه شورای نگهبان، رسالت شورای نگهبان را ضمانت سلامت همه جامعه در همه شئون عنوان کرد و خواستار معرفی هویت و مسئولیت این نهاد در سایر ماموریتهای نظارتی به افکارعمومی شد. آیتالله حسینی خراسانی با اظهار خرسندی از اقدامات صورت گرفته در پژوهشکده شورای نگهبان افزود: پژوهشکده را مجموعه مبارکی یافتم و دانش، ادب و جوانی اعضای این مرکز علمی تحسین کننده است و باید این مجموعه را تقویت کرد. گفتنی است پیش از سخنان ایشان دکتر عباسعلی کدخدایی و تعدادی از کارشناسان پژوهشکده شورای نگهبان به معرفی تاریخچه تأسیس و روند فعالیتها و اقدامات پژوهشکده پرداختند و دغدغههای خود را مطرح ساختند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان: عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره دور جدید مذاکرات برجامی و حداکثر زمانی که ایران در این مذاکرات صرف خواهد کرد به بیان توضیحاتی پرداخت.
حیدری نایب رئیس اول کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره روند مذاکرات برجام گفت: در برجام سه مرحله بر کشور گذشت، مرحله اول مذاکره، مرحله دوم نیل به سمت نتیجه و مرحله سوم به نتیجه رسیدن بخشهایی از توافق برجام.
حیدری با اشاره به خروج آمریکا از این توافق تصریح کرد که با این خروج، کل برجام و برنامههایی که بر سر آن توافق شده بود به هم ریخت و دوباره جلساتی در قالب احیای برجام بدون حضور این کشور برگزار شد.
تلاش آمریکا برای خروج از برجام برنامهای بود که دونالد ترامپ از زمان شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در سر داشت. در نهایت در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۷ دولت ایالات متحدهٔ آمریکا رسماً از برجام خارج و بازگشت تحریمها به صورت گذشته را اعلام کرد.
حیدری همچنین ضمن تاکید بر سیاست جمهوری اسلامی و حاکمیت در برجام که رفع کلیه تحریمها است میگوید که تاکنون مرحله چهارم برجام در همین چارچوب با دولت آمریکا ادامه پیدا میکند، ولی این مذاکرات زمان بر نیست، زیرا سیاست فعلی کشور این است که مذاکرات زمان بر نباشد و صرفاً برای حصول به نتیجه باشد.
نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ضمن تاکید بر اجرای این سیاست گفت که طرفهای خارجی یا این شرط ایران را میپذیرند و ما به برجام برمی گردیم و یا نمیپذیرند و ما به اقدامات خودمان ادامه میدهیم، ولی در این شرایط اقدامات خود را مشمول مرور زمان نمیکنیم.
در جلسه اخیر که با طرفهای خارجی برگزار شود سقف زمانی برای مذاکرات تعیین خواهد شد؛ این خبری است که شهریار حیدری این جمله را میگوید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.