سردارسلیمانی، اتفاقی کمنظیر و بیتکرار
رکورددار جذب فالوئر در اینستاگرام، رفت
«کیت بلانشت» در سودای افتتاح نگارخانه شخصی
هفت
تعامل دوجانبه صداوسیما با شرکت فولادمبارکه در راستای تجهیزات فنی مرکز
نقد کتاب
معرفی ابرجوایز منتقدان نصیب سریال ابرقهرمانی «پسرها» شد
اولین قسمت «ملکه گدایان» با دست پر در موسیقی
سردارسلیمانی، اتفاقی کمنظیر و بیتکرار
نقد کتاب
اولین قسمت «ملکه گدایان» با دست پر در موسیقی
رکورددار جذب فالوئر در اینستاگرام، رفت
«کیت بلانشت» در سودای افتتاح نگارخانه شخصی
هفت
تعامل دوجانبه صداوسیما با شرکت فولادمبارکه در راستای تجهیزات فنی مرکز
معرفی ابرجوایز منتقدان نصیب سریال ابرقهرمانی «پسرها» شد


گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بهانهای بود تا اینبار دانشگاه سوره تهران میزبان چهرههای ادبی و علمی از لبنان، عراق و پاکستان باشد.
در این گردهمایی مجازی محمدحسین ساعی رئیس دانشگاه سوره و دبیر این همایش طی سخنانی بیان داشت: شهادت سردار سلیمانی اتفاق کمنظیری در تاریخ چندساله محسوب میشود. حاج قاسم از محبوبترین شخصیتها نه تنها در ایران بلکه در سایر کشورها بود. البته برای اینکه از ظرفیت شخصیتهای محبوب برای ایجاد همبستگی استفاده کنیم هنوز جای کار دارد.
ساعی به نقش او در اتصال اجتماعی اشاره کرد و ادامه داد: انسانها با توجه به مدنی بودنشان، برای جمعی زندگی کردن نیاز به یک ملات و حلقه اجتماعی دارند که سردارسلیمانی نمونه این حلقه است؛ حتی در دوره مدرن که ادعاها گونهای تقدسزدایی است، نتوانسته خود را از انسانهایی که این نقش را برعهده دارد برین کند.
- مردم عراق از کمتوجهی ایران به شهید ابو مهندس نگرانند
ابنالدین حمیدی قائممقام سازمان بسیج اساتید کشور نیز در این همایش یادآور شد: مردم عراق از اینکه ما به شهید ابومهدی المهندس، کمتر از شهید سلیمانی میپردازیم ابراز نگرانی میکنند. وی گفت: شهید حاج قاسم سلیمانی هیچگاه در جای ریاست نمینشست و این سیطره را که بر جمعیتی سلطه وارد کند برای خود قائل نمیشد.
- در کشورهای خارجی از شخصیتهای عادی قهرمان سینمایی میسازند
این رویداد علمی هنری مجازی دانشگاه سوره با سخنرانیهای تخصصی دیگری نیز همراه بود. آسیبشناسی سینمای دفاع مقدس از جمله مواردی بود که سیدعلی روحانی دانشیار دانشگاه هنر تهران پیرامون آن بیان داشت: مفهوم دراماتیک بر اثر سینمایی موثر است. پرداختن به این موضوع، هم اثر آسیبشناسانه و هم اثر ایجابی دارد. ما در جامعه خود قهرمان کم نداریم ولی نمیتوانیم از آن ها در سینما استفاده کنیم در حالی که در کشورهای اروپایی از شخصیتهای عادی مثل کشاورز و... قهرمان سینمایی میسازند. وی افزود: قهرمان در تمام درام یک فرد عادی است، در جایی بالاتر میرود که در مرحله اوج قرار بگیرد که این حرکت مستلزم تامل در نفس است.
- بعد از شهادت حاج قاسم دنیا دچار بلا شد
مهدی فخرالدین بازیگر و مستندساز لبنانی هم طی سخنانی اظهار داشت: فرماندهی شهید سلیمانی هنری بوده و ایشان هنرمندانه زندگی میکردند. این شهید به یکباره ظاهر شدند و به شهادت رسیدند بعد از شهادت ایشان دنیا نیز به یکباره دچار دگرگونی و بلا شد.
این بازیگر لبنانی گفت: شهید سلیمانی در زمینه هنر به ویژه سینما که ستون اصلی هر فرهنگی است نیز بسیار تاثیر گذار بوده و شهادتش انقلابی در زمینه هنر ایجاد کرد.
فخرالدین همچنین در رابطه با ویژگی بازیگری که میخواهد نقش سردار سلیمانی را ایفا کند، گفت: بازیگری که میخواهد نقش شهید سلیمانی را ایفا کند باید مسلمان باشد و شخصیت شهید سلیمانی را نیز درک کند. چرا که سردار انباری از احساسات بودند و بازیگر نیز باید اینگونه باشد.
وی در رابطه با نویسندگی کارهای هنری با محوریت شهید سلیمانی خاطر نشان کرد: نویسندگان باید از نور خدایی شهید سلیمانی بنویسند چرا که مردم به قهرمانان اثر وابسته میشود؛ شهید سلیمانی مکتب هنری که ایجاد کرد از مکتب کربلا و حضرت عباس(ع) سرچشمه میگیرد و نویسنده باید هدف را نشان دهد تا قهرمان ماندگارتر شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کافه سینما: پیرمردی که رکورد جذب یک میلیون فالوئر را شکست، از اینستاگرام رفت. دیوید آتنبورو که طبیعتشناسی ۹۴ ساله است برای اولین بار یک ویدئو در اینستاگرام منتشر کرد و رکورد بیشترین سرعت در جذب یک میلیون فالوئر را شکست. اولین پست دیوید در اینستاگرام، یک ویدئو IGTV درباره نگرانیهای گرم شدن کره زمین بود که در ساعت دو صبح به وقت PDT دراینستاگرام منتشر شد و تنها بعد از چهار ساعت (6:44) یک میلیون نفرحساب کاربری او را دنبال کردند و ویدئوی او بیش از دو میلیون بازدید داشت. حالا او اعلام کرده ویدئویی که سال گذشته در اینستاگرامش منتشرکرد، به اندازه کافی برای او گرفتاری درست کرده است. همچنین تأکید کرده حضورش در این شبکه اجتماعی، برای رساندن یک پیام درباره حفاظت از محیط زیست بوده و اکنون دیگر قصد ندارد دوباره به اینستاگرام بازگردد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

ایرنا: «کیت بلانشت» ستاره استرالیاییتبار دنیای هالیوود در عمارت ویکتوریایی خود در انگلیس، یک نگارخانه هنری شخصی راهاندازی میکند. کیت بلانشت که به بازی در فیلمهایی چون یاسمن آبی و مجموعه ارباب حلقهها شناخته میشود، در ملک شخصی خود واقع در ساسکس انگلیس یک نگارخانه خصوصی برای نگهداری از کلکسیون هنر معاصر خود میسازد. وی این ملک ویکتوریایی را در سال ۲۰۱۵ خریداری کرد و مجوزهای لازم برای تغییر کاربری آن را از شوراهای محلی ذیصلاح دریافت کرده است. بلانشت آثاری از پائولو رگو هنرمند پرتغالیالاصل و از چهرههای برجسته نقاشی معاصر انگلیس و ژانگ هوان هنرمند معاصر چینی را در کلکسیون خصوصی خود دارد. روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد همچنین در سال ۲۰۱۰ گزارش داد بلانشت نقاشی ۲۰لتهای هدف (Target) از گوان وی هنرمندی چینیالاصل مقیم استرالیا را به مجموعه هنری خود اضافه کرده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

«سایمون رتل» از ارکستر سمفونیک لندن جدا میشود
ایسنا: «سایمون رتل» از ارکستر سمفونیک لندن جدا میشود. «سایمون رتل»، در تصمیمی که به عنوان یک تغییر بزرگ در موسیقی کلاسیک بریتانیا توصیف شده است، ارکستر سمفونیک لندن را برای هدایت ارکستر رادیو بایرن ترک خواهد کرد. «سایمون رتل» موسیقیدان بریتانیایی تا سال ۲۰۲۳ به عنوان رهبر ارکستر رادیو بایرن در مونیخ فعالیت خواهد داشت. «رتل» که به عنوان یکی از شناختهشدهترین رهبران گروه نوازندگان در جهان شناخته میشود یک قرارداد پنجساله را با این ارکستر آلمانی به امضا رسانده است.
نماینده ارکستر رادیو بایرن در مونیخ نیز در بیانیهای اعلام کرد: «رتل با وجود اشتیاق و مهارت و گیرایی که دارد جانشین شایستهای برای «ماریس یانسونس» خواهد بود.»«یانسونس» بر اثر ایست قلبی در دسامبر ۲۰۱۹ در سن ۷۶ سالگی درگذشت.«رتل» که هفته گذشته ۶۶ ساله شد، در آلمان هم چهره شناخته شدهای به شمار میرود؛ چرا که رهبری ارکستر فیلارمونیک برلین را از سپتامبر ۲۰۰۲ تا ۲۰۱۸ بر عهده داشت. «رتل» دلیل این تصمیمش را مسائل شخصی و روشی برای بهتر مدیریت کردن حرفه و زندگی شخصیاش عنوان کرده است.
وداع با محمود کیانوش
ایسنا: محمود کیانوش که در سن ۸۶ سالگی در لندن درگذشت، در زمینههای گوناگون آثاری را از خود به جا گذاشته است. از او به عنوان «بنیانگذار شعر کودک و نوجوان به شکل امروزی» یاد میشود. انتشارات فرهنگ جاوید، ناشر آثار محمود کیانوش، از درگذشت این شاعر، داستاننویس، منتقد ادبی و مترجم در روز سهشنبه، ۲۳ دیماه خبر داده است. اسداله امرایی، مترجم هم با اعلام این خبر نوشته است: پری خانم امشب میهمان دارد. محمود کیانوش، شاعر، نویسنده، منتقد ادبی و مترجم سهشنبه ۲۳ دی در بیمارستانی در شمال لندن درگذشت.
بازی اکبر عبدی در سریال روزهای آبی
همشهری آنلاین: اکبر عبدی، بازیگر مطرح سینمای ایران به سریال «روزهای آبی» پیوست که این روزها در شمال ایران در حال تصویربرداری است. عبدی که در سالهای اخیر حضور کمتری در عرصه بازیگری سینما و تلویزیون داشته به زودی در شمال ایران در سریال «روزهای آبی» مقابل دوربین میرود. نام پیشین این سریال «دلخوش» بود که به کارگردانی محمدرضا حاجیغلامی و تهیهکنندگی پرویز امیری ساخته میشود. روز گذشته بازیگران این سریال معرفی شدند که فریبا متخصص، ویدا جوان و ایرج نوذری از آن جملهاند. حاجیغلامی پیش از این سریال «پدر پسری» را برای شبکه پنج ساخته بود که فضایی مفرح و طنز داشت.
پدر آنجلینا جولی باز هم یقه بایدن را گرفت
مهر: جان ویت و کریستی آلی، دو ستاره اسکاری سینمای جهان از دسامبر ۲۰۱۹ یقه دموکراتها و طرفداران جو بایدن را گرفته بودند و مضمون پیامهای روزانه این دو چهره مشهور از چند جمله تکراری تشکیل شده بود: اعلام جنگ ما به جناح چپ حقیقی است. هرگز فکر نکنید این دعوا زود پایان پذیرد. به نظر میرسد حداقل ویت این یقهگیری را تمامشده نمیداند. جان ویت پدرآنجلینا جولی ستاره مشهور سینما، به همراه جیمز وود و کریستی آلی دو چهره ممتاز و قدیمی سینمای هالیوود هنوز جنگ انتخابات را تمام شده نمیدانند. پیش از این جان ویت به صراحت در رشته توئیتهایی اعلام کرده بود: این بزرگترین نبرد ما از زمان جنگ داخلی در سال ۱۸۶۰ است. جنگ حقانیت در برابر شیطان، بله، شیطان. زیرا این چپگرایان شرور، فاسد هستند و میخواهند این ملت را از بین ببرند. بایدن شیطان است و ترامپ راستگو.
سپرده شدن فضای مجازی ایران به صداوسیما
نسلفردا: «دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای تولید محتوا در اختیار این سازمان و سازمان تبلیغات اسلامی قرار میگیرد». عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ از مصوبه این کمیسیون برای سپردن مدیریت و نظارت بر محتوای فضای مجازی به سازمان صداوسیما خبر داد. به گزارش فدراسیون فاوا به نقل از فارس، حسینعلی حاجیدلیگانی نماینده مردم شاهینشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نشست عصر کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ گفت: در این جلسه اعضای کمیسیون در مصوبه خود مدیریت و نظارت بر محتوای فضای مجازی را به سازمان صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران سپردند.
وی افزود: در ادامه اعضای کمیسیون طی مصوبهای دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای تولید محتوا در فضای مجازی تخصیص دادند که بر اساس جدول تعیین شده در اختیار سازمان صداوسیما، سازمان فرهنگ و ارتباطات سازمان تبلیغات اسلامی و... قرار گیرد. عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال ۱۴۰۰ اظهار داشت: همچنین اعضای کمیسیون در مصوبه دیگری مقرر کردند تا سه هزار میلیارد تومان اعتبار اسنادی برای هزینه در بخش طرحهای هادی روستایی در اختیار بنیاد مسکن قرار گیرد. حاجیدلیگانی خاطرنشان کرد: همچنین اعضای کمیسیون مصوب کردند که دو هزار میلیارد تومان اعتبار اسنادی برای برقی کردن چاههای کشاورزی تخصیص یابد. وی افزود: علاوه بر این اعضای کمیسیون مصوب کردند تا ۱۵۰ میلیارد تومان اعتبار اسنادی به دانشگاه فرهنگیان اختصاص یابد. مصوبات کمیسیون تلفیق پس از تصویب در صحن علنی مجلس و تأیید شورای نگهبان به قانون تبدیل شده و برای اجرا ابلاغ خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

نسلفردا / گروه ایران
در دیدار مدیرعامل شرکت فولادمبارکه با مدیرکل صداوسیمای مرکز اصفهان بر تعامل دوجانبه در راستای برنامهسازی و همچنین تجهیز واحد سیار مرکز تاکید شد. حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل شرکت فولادمبارکه از بخشهای مختلف صداوسیمای مرکز اصفهان بازدید کرد.
عبدالحسینی مدیرکل مرکز در این بازدید ضمن قدردانی از تلاشگران شرکت فولادمبارکه گفت: صداوسیمای مرکز اصفهان در سال جهش تولید آخرین اخبار مربوط به دستاوردهای شرکت فولادمبارکه را انعکاس میدهد تا گامی جدی در راستای جهش تولید و حمایت از تولیدکنندگان بردارد. وی با اشاره به فعال بودن باشگاه فرهنگی ورزشی سپاهان به خصوص در رشته فوتبال و علاقهمندی اصفهانیها به این باشگاه بر ضرورت پخش تصاویر مسابقات با کیفیت (HD) تاکید کرد وگفت: امیدواریم با همکاری و تعامل با فولادمبارکه بتوانیم تجهیزات فنی به خصوص واحد سیار جدیدی را تجهیز کنیم تا ببیندگان از تماشای مسابقات فوتبال لذت ببرند.
- پخش مسابقات ورزشی تیم سپاهان با کیفیت بالا از اهداف دیدار با مدیرکل صداوسیمای مرکز اصفهان
حمیدرضا عظیمیان مدیرعامل شرکت فولادمبارکه اصفهان در این بازدید گفت: با توجه به اهمیت پخش مسابقات ورزشی و فعال بودن باشگاه فرهنگی ورزشی سپاهان و همچنین اهمیت کیفیت پخش تصاویر مسابقات ورزشی این باشگاه، در توافق به عمل آمده با صداوسیمای مرکز اصفهان، واحد سیار این مرکز تجهیز و قابلیت HD آن نیز فراهم شود. وی از انعکاس اخبار فولادمبارکه در بخشهای مختلف خبر و همچنین تولید سیما قدردانی کرد و گفت: پروژههای شاخصی در فولادمبارکه انجام شده که موجب اشتغال 50 هزار نفری شده و قطعا انعکاس این رخدادها میتواند بسیار تاثیرگذار باشد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

- ادامه از صفحه یک:
- لیزا بیمار است
نام این سوتیتر از فصول داستان گرفته شده است چرا که احساس میکنم این فصل مهمترین نشانههای گرهگشایی را در داستان دارد. لیزا دختر به جای مانده از رابطه قهرمان قصه با همسر دوست خود است. اخلاقیات در این جا مورد شک قرار میگیرد. دو شخصیت مرد داستان در شرایطی خود را بروز میدهند که اخلاقیاتشان از فیلتر بیماریهای روانی عبور میکند. ابداً دغدغه نویسنده این نبوده که چگونه این دو شخصیت روانشان باعث زوال اخلاق و شخصیتشان شده است بلکه مسئله مؤلف برخوردی است که آنان با آینده و مسئولیت پذیریشان در مقابل انسانی که خود به وجود آوردهاند، است. علاوه بر آن فصلبندی و انتخاب پایان درست برای انتهای هر فصل به خواننده این اجازه را میدهد که بر سر هر اتفاقی در شرایطی به دور از هیجان فکر کند. نویسنده از تأثیر ژنتیک بر روابط و نسلسازی غافل نمانده و به گونهای تأثیر آن را بر لیزا نمایان میکند که گویی آیینهای در دست گرفته و درون آن گذشته را نمایان میکند. بیماری لیزا دقیقاً وقتی جدی و مهلک میشود که از پدرناتنی خود که سالها به خاطر عشق به همسر خیانتکار، او را بزرگ کرده است جدا میشود. در این جا چالهای به نام عادت و نسبت خونی به وجود خواهد آمد. «شوهرباشی» نشان میدهد قدرت عادت به مراتب بیشتر از نسبت خونی است. لیزا پس از جدایی از پدر ناتنی خود بر شدت بیماریاش افزوده میشود و میمیرد. این به آن معنا نیست که دل او برای پدر ناتنی تنگ شده و از شدت احساس جان داده است بلکه بیانگر جدایی از یک عادت است.
- او دوست دارد شوهر باشد
در فرهنگ و ادبیات روس «شوهرباشی» نمونه کاملی است از تعریف مالکیتخواهی جنس نر. به هیچ عنوان مهم نیست مالک چه احساسی در چه شرایطی داشته باشد او میخواهد غریزه مالکیت که توسط آن جاهطلبی خود را ارضا میکند، ساکت کند. در این بین اگر احساسی هم به وجود آمد، با یک تیر دو نشان زده است. این ویژگی در میان دو شخصیت اصلی داستان برابر است اما یکی به دلیلی گرفتاری به بیماری خودبیمار پنداری و دیگری به دلیل عدم مواجهه با واقعیتهای انسانی–ارتباطی به اشکال مختلفی بروز مییابد. همواره دغدغه جغرافیایی داستایوفسکی موضوع را تبدیل به یک مسئله جهانی میکند. در ابتدا خواننده میپندارد شوهرباشی یک ضربالمثل یا اصطلاحی است که تنها در روس کاربرد دارد و ظهور آن به مقیاس یک پدیده در فرهنگهای دیگر دور است اما پس از ادامه داستان و مواجهه با شیوه برگزاری میهمانی و التماس کسی که خیانت دیده به خیانتکار برای حضور او در یک مجلس خواستگاری تمامی مرزبندیها مرتفع میشود. میل به ازدواج در مفهوم این داستان تعبیر به غریزه مالکیت و تمامیتخواهی انسانی جاهل شده است.
- شکسته نفسی
یکی دیگر از پدیدههای روانی که «شوهرباشی» آن را به خوبی واکاوی کرده است، حسادت و عدم توانایی ایجاد جاذبه برای جنس مخالف است. در این داستان با شخصیتی روبهرو هستیم که علاوه بر تحمل عجیب و غریب نسبت به خیانتکار کیفیت تحمل خود را ضایع شده میبیند و از این به بعد در حال افزایش کمیت آن است. او اینگونه اعتراف میکند که با اصرار حضور دوستش در مجلس خواستگاری میخواسته نامزد خویش را مورد آزمایش قرار دهد در صورتی که برای خواننده روشن است که او با این کار میخواسته دور بایستد و شاهد چگونگی رفتار دوست خود با جنس مخالف باشد. شاید باور کردن آن برای خواننده حرفهای سخت باشد که چگونه یک خودبیمار پندار میتواند جذابیت در ارتباطات به وجود آورد. داستایوفسکی روانشناس و اخلاقشناس بزرگی است. همانطور که فروید اعتراف میکند از مطالعه داستانهای او بسیار آموخته است. او ثابت میکند برای جذاب بودن نیاز به سلامت عقل و نفس نیست و ایجاد جذابیت بر پایه ژنتیک و عادت پایهریزی شده است. در واقع گویی اشخاصی هستند که از بدو تولد ذاتاً جذاب هستند و مهارت بالایی در ایجاد این جذابیت دارند. در این جاست که شخصیت خودبیمار پندار «شوهرباشی» با شکسته نفسی حاصل از این بیماری چنین ویژگی را نادیده میگیرد و مدام نقاط ضعف خود را بزرگ میکند. این داستان یکی از مهمترین آثار ادبی جهان به شمار میرود چرا که فارغ از نگاه مردانه یا زنانه به قسمتی از روان آدمی اشاره دارد که بسیار در آیندهسازی و موفقیت او مؤثر است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

فیلمهای «پسرها»، «روح» و «پالم اسپرینگز» در ابرجوایز انتخاب منتقدان امسال به عنوان برندگان بزرگ شناخته شدند. درام ابرقهرمانی «پسرها» محصول آمازون پرایم ویدئو با کسب چهار جایزه از جوایز ابرجوایز انتخاب منتقدان بیشترین تعداد جوایز را از آن خود کرد و توانست عنوان بهترین سریال ابرقهرمانی، بهترین بازیگر مرد در سریال ابرقهرمانی برای آنتونی استار، بهترین بازیگر زن در سریال ابرقهرمانی برای آیا کش و بهترین شخصیت منفی در یک سریال را باز هم برای استار از آن خود کند. در این جوایز، تمام بخشهای ابرقهرمانی شامل آثاری میشدند که با اقتباس از کمیک بوکها و ویدیو گیمها ساخته شدهاند.
«پالم اسپرینگز» که فیلمی محصول هولو و نئون با نقشآفرینی اندی سمبرگ، کریستین میلیوتی و جیکی سیمونز است و نیز فیلم انیمیشن «روح» محصول دیزنی پلاس هر یک توانستند سه جایزه دریافت کنند.
«پالم اسپرینگز» جوایز بهترین فیلم علمیتخیلی/ فانتزی و همچنین بهترین بازیگر مرد و زن این ژانر را برای سمبرگ و میلیوتی به خود اختصاص داد. «روح» هم جایزه بهترین فیلم انیمیشن را برد و جیمی فاکس و تینا فی برای آن توانستند به عنوان بهترین صداپیشه مرد و زن شناخته شوند.«مرد نامرئی» محصول یونیورسال به عنوان بهترین فیلم ژانر وحشت شناخته شد و «وایکینگها» محصول شبکه هیستوری هم جایزه بهترین سریال اکشن را از آن خود کرد.
در میان استودیوها، «استودیو» با پنج پیروزی در صدر قرار گرفت. این شرکت جایزه بهترین فیلم اکشن را به خاطر «۵ قطره خون»، بهترین بازیگر مرد در یک فیلم اکشن را برای دلروی لیندو برای بازی در همین فیلم، بهترین سریال انیمیشن برای «بوجک هورسمن»، بهترین صداپیشه مرد در یک سریال انیمیشن را برای ویل آرنت در «بوجک هورسمن» و بهترین فیلم ابرقهرمانی را به خاطر «محافظان قدیم» کسب کرد.
آمازون، دیزنی پلاس و یونیورسال هر یک با چهار جایزه در رتبه دوم قرار گرفتند. ابرجوایز انتخاب منتقدان همچنین یک جایزه میراث کاری به فرنچایز «سفر ستارهای» اهدا کرد. پاتریک استوارت و سونکوا مارتین-گرین این جایزه را در مراسمی تلویزیونی بدون حضور تماشاچیان زنده که از شبکه سیدبلیو پخش شد، دریافت کردند.
استوارت همچنین جایزه بهترین بازیگر مرد یک سریال علمیتخیلی/ فانتزی را به خود اختصاص داد. کوین اسمیت و دنی فرناندز مجری مراسم بودند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

سریال «ملکه گدایان» با دست پر در بخش موسیقی از صبح روز چهارشنبه هفدهم دی منتشر شد. در روزهای منتهی به انتشار این سریال دو آهنگ «علاج» و «گل به خودی» با صدای «روزبه بمانی» منتشر شد که تیتراژهای سریال ملکه گدایان است. این آثار در حقیقت اولین تجربه تیتراژخوانی روزبه بمانی در حوزه سریالهای نمایش خانگی هم محسوب میشود. آهنگ علاج با موسیقی «میلاد پرقوه» و آهنگ گل به خودی هم با موسیقی «امین قباد» تهیه شده است. تنظیم هر دو آهنگ هم اثری از «سعید زمانی» و ترانه آنها هم سروده روزبه بمانی است. از سوی دیگر در بازیگران سریال ملکه گدایان هم یک چهره مطرح موسیقی پاپ حضور دارد. «فرزاد فرزین» در دومین همکاری با «حسین سهیلیزاده» پس از سریال «مانکن» این بار هم در ملکه گدایان ایفای نقش دارد. ملکه گدایان سومین تجربه بازیگری فرزاد فرزین در سریال محسوب میشود. او پیش از این در سالهای 1395 و 1398 سریالهای «عاشقانه» و «مانکن» را در شبکه نمایش خانگی داشت. اوایل سالجاری و همزمان با ساخت فصل دوم سریال عاشقانه به کارگردانی «منوچهر هادی» زمزمههای حضور فرزاد فرزین در این سریال هم به گوش میرسید. اما فرزین از حضور در سریال «گیسو» کنارهگیری کرد. او طی ماههای اخیر که اجراهای موسیقی در تعطیلی کامل به دلیل شیوع ویروس کرونا بود مقابل دوربین ملکه گدایان حضور پیدا کرد و تیزرهای منتشر شده از این سریال و همچنین گریم فرزاد فرزین حکایت از نقش متفاوت او در ملکه گدایان دارد.
نکته حائز اهمیت دیگر این است که او در دو تجربه قبلی بازیگری خود در حوزه سریال تیتراژهای آن پروژهها را هم خوانده بود اما این بار خلاف روند دو پروژه قبلی اتفاق افتاده است. البته با توجه به روال سریالهای چند سال اخیر شبکه نمایش خانگی که معمولاً آهنگهایی برای ادامه سریالها هم تولید میشود بعید نیست که شنونده صدای فرزاد فرزین در قسمتهای آینده ملکه گدایان باشیم.
فرزاد فرزین و روزبه بمانی در سالهای گذشته هم چندین همکاری مشترک داشتهاند که از جمله آنها میتوان به آهنگهایی مانند ماه عسل، ای کاش، خدا منو ببین، مرز و مدال مردمی و... اشاره کرد. در آلبومهای چند سال اخیر فرزاد فرزین هم او ترانههایی از روزبه بمانی را اجرا کرده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.