
طی شدن راه سخت سرخها برای رسیدن به قله
تعداد بازدید : 1
«یاشاسین» برازنده تراکتور شد
تیم فوتبال تراکتور تبریز با وجود فراز و نشیبهای فراوان به قهرمانی در جام حذفی فوتبال کشور رسید.
تیم فوتبال تراکتور تبریز در حالی فینال جام حذفی را با پیروزی سه بر دو مقابل استقلال تهران پشت سر گذاشت و به قهرمانی رسید که در فصل گذشته باز هم انواع حاشیهها را تحمل کرد. سرخپوشان تبریزی که با حضور محمدرضا زنوزی مالک خود به ریخت و پاشهایشان در نقل و انتقالات ادامه داده بودند علاوه بر جذب بازیکنانی نظیر رشید مظاهری، محمدرضا خانزاده، میثم تیموری، رضا اسدی و خرج کردن دلار برای امثال میمبلا و مازولا، با مصطفی دنیزلی برای هدایت این تیم در فصل نوزدهم لیگ برتر به توافق رسید. مصطفی پاشا با کارنامهای درخشان وارد تبریز شد و توانست نتایج خوبی را در بازیهای ابتدایی فصل بگیرد اما هیچکس نفهمید چه اتفاقی برای پر افتخارترین مربی تاریخ باشگاهی فوتبال ترکیه افتاد که خیلی زود در مسیر شکست قرار گرفت و هرگز نتوانسته با تراکتور به روزهای اوج بازگردد.
زنوزی که در گذشته نشان داده بود علاقه فراوان به ترکاندن بمب دارد این بار با مشاورههایی که از کاپیتانهای تیمش نظیر مسعود شجاعی، اشکان دژاگه و احسان حاجصفی گرفت با آرامش برای جانشینی دنیزلی اقدام کرد.
او ابتدا احد شیخ لاری را برای یک هفته سرمربی کرد و سپس ساکت الهامی را از ماشینسازی به تراکتور آورد تا سرخپوشان تبریزی را هدایت کند.
الهامی که درطول دوران مربیگری خود در رأس کادر فنی هیچ یک از تیمهای لیگ برتری حضور نداشت ناگهان به جایگاهی رسید که آرزوی بسیاری از مربیان فوتبال ایران بود.
ساکت (که البته هرگز در کنار زمین سکوت ندارد!) نتایج خوبی را با این تیم گرفت تا سرخپوشان تبریزی حریف جدی پرسپولیس در مسیر قهرمانی لیگ برتر شوند، اما با تعطیلی لیگ برتر به دلیل بیماری کرونا تراکتوریها هم به خواب چند ماهه رفتند تا پس از شروع دوباره این بازیها نتوانند بردهایشان را تکرار کنند.تیمی که با وجود مصدومیتهای بد موقع چند بازیکن خود رقابتهای جام حذفی را جدی گرفت.
این تیم که ابتدا پاس همدان را با دنیزلی شکست داده بود توانست در سایر بازیهایش مقابل نود ارومیه، مس کرمان و نفت مسجدسلیمان به پیروزی برسد تا فینال را مقابل استقلال تهران که دربی نود و سوم را برده بودند، برگزار کند.تیمی که مزد صبوری مالک باشگاه و حمایتهای بیدریغ هوادارانش با شعارهایی نظیر «عیبی یوخ» را با قهرمانی در جام حذفی چشید تا تراکتور برای دومین بار به قهرمانی حذفی برسد.
تراکتوری که حالا شایسته گفتن «یاشاسین» از سوی کارشناسان فوتبالی است و میتواند همچون دهه شصت و هفتاد بازیکنان زیادی را تحویل فوتبال ملی ایران دهد.